Oferta valabila in site si app, pana la data de 29.05.2022. Foloseste codul summer la orice comanda de minimum 550 lei. Oferta nu este cumulabila si nu se poate aplica la comenzile prin Click & Collect. Contine: Anastasia Beverly Hills mini Lash Brag Mascara, Mario Badescu Coconut Body Butter 14g, Erborian CC Crème Clair 5ml, Sunday Riley CEO Serum 5ml, St. Tropez Self Tan Purity 4ml, Sephora Collection Cream Lip Stain 5ml, Milk Makeup Matte Bronzer in Baked 3g, Nars Blush Orgasm 1.2g, Beauty Blender spugnetta make-up, Ren Mineral sunscreen SPF30 10ml, Ultra Violette Queen Screen 10ml.
Cauta un produs, un brand ...

Notre engagement
social, sociétal
et environnemental.

Angajamentul nostru social si comunitar.
Angajamentul nostru privind mediul inconjurator.


Datorita voua, Sephora reprezinta astazi cea mai mare comunitate de frumusete din intreaga lume. Multumim! Un atu care ne face sa mergem mai departe in a-i sustine pe cei care fac pasi importanti pentru o lume mai buna…din toate punctele de vedere.


Cu acest obiectiv in minte am lansat « Sephora Stands ». Prin acest program, brandul Sephora se angajeaza sa propuna si initiative pentru dezvoltarea responsabilitatii sociale si a practicilor ce tin de mediul inconjurator.


Dorinta noastra? O frumusete mai sanatoasa, ce respecta indivizii si ecosistemele, ce sustine comunitatile, pentru un plus de solidaritate si incluziune.

In prezent, in cadrul acestui program, SEPHORA, partenerii si colaboratorii sai impart un angajament comun vizand cresterea impactului pozitiv asupra intregii lumi.
Ne urmariti?


Citeste mai mult