*Oferta valabila in limita stocului, doar pe sephora.ro, intre 11-24/10/2021.
Cauta un produs, un brand ...

Singles'
day.

Selectia noastra minunata pentru satisfactia ta!

11 noiembrie 2021 este... Singles Day! Asa este, la data de 11.11, persoanele singure, libere si independente din mai multe tari se afla in centrul atentiei! Iesiri in oras, petreceri... Oportunitatea de a te distra si de a sarbatori un singur lucru: PE TINE! Cu ocazia Singles Day 2021, Sephora pregateste o selectie de produse de frumusete la preturi irezistibile. Vor fi la promotie multe parfumuri pentru barbati si femei, produse de ingrijire a pielii si de machiaj. A venit momentul sa te rasfeti sau sa faci un cadou persoanei favorite care sarbatoreste, la randul ei, Singles Day!

Nu mai ai rabdare pana la reducerile Singles Day din 11.11?

Pe tot parcursul anului, Sephora iti ofera promotii de frumusete pentru multe produse si branduri. Preturi sexy, promotii, oferte de cadouri... wow!

Ideile noastre de cadouri

Intrebari frecvente

Este Singles Day! In fiecare an, celebram Singles Day la data de 11 noiembrie. Atunci cand spunem „celebrare”, auzim cuvantul „cadouri”. De asemenea, Singles Day este o zi cu promotii exceptionale, astfel incat persoanele singure sa se bucure de oferte tentante. Seamana putin cu Black Friday. De fapt, chiar si daca esti intr-un cuplu, te poti totusi bucura de aceasta ocazie!

Singles Day iti da posibilitatea de a-ti sarbatori celibatul si de a te mandri cu acest statut! Oamenii singuri se aduna pentru a petrece. De-a lungul anilor, 11.11 a devenit o ocazie de a te rasfata pe tine.

Nici macar data nu a fost aleasa la intamplare. 11 noiembrie, scrisa 11:11, cuprinde doar cifrele „unu”. Acestea sunt simbolul individualitatii... O alta explicatie ar fi ca avem „four 1” („patru de 1”), care in limba engleza se pronunta identic cu „for one's” si inseamna „pentru cei singuri”.

Ideea de Singles Day vine direct din China. In 1993, studentii au declarat ca vor avea o zi doar a lor. O altfel de Zi a indragostitilor sau Valentine’s Day! Mai exact, in loc sa existe intalniri 1 la 1, acesta este un moment de petrecut cu prietenii, cand impartasesti jocuri, momente fericite si, cel mai important, cadouri de Singles Day... De-a lungul anilor, aceasta sarbatoare s-a extins in multe tari!