big by
definition.

Ofera densitate si volum genelor.

Descopera

REZULTATUL.

Fiecare fir conteaza! Foloseste o mascara care evidentiaza genele si le separa rezultatul fiind gene cu 135% (1) mai mult volum.

PENSULA.

Perii multidimensionali capteaza firele de orice dimensiune, definind genele una cate una.

FORMULA VEGANA

Formula sa ultra-neagra si aerata alungeste cu usurinta genele de la radacina la varf. Imbogatit cu proteine derivate vegetal similare cu Keratina.

Gene fara filtru.
Look obtinut fara gene false.

#bigbydefinition:
filmeaza propriul video & share it !

Porneste sonorul pentru a vedea video-ul Cassandrei.

Care este efectul tau preferat al genelor ?

(1) Testele au fost realizate pe 24 de perechi de gene false dupa 20 de straturi de mascara.
(2) Rezultatul mediu obtinut dupa 20 de miscari de perie.

FAQ.

Big by Definition este fabricat in Italia.

Momentan nu exista niciun fel de regulament sau standard international care sa defineasca oficial cosmeticele vegane. Big by Definition nu contine niciun ingredient brut sau de origine animala.

In concordanta cu reglementarile europene, nu testam produsele sau ingredientele pe animale. Suntem dedicati dezvoltarii, validarii si obtinerii aprobarii pentru metode de testare alternative care sa excluda testarea pe animale.

Produsele noastre trec prin numeroase testari. Acestea sunt folosite pentru a asigura stabilitatea si eficienta formulei. Furnizorii nostri realizeaza la randul lor teste pentru a verifica stabilitatea formulei la expunerea timpului si a temperaturilor calde sau reci. De asemenea, echipa noastra interna realizeaza cateva zeci de seturi de teste.