Cauta un produs, un brand ...

Reduceri Promotionale.

MACHIAJ

PARFUMURI

INGRIJIRE

PAR

INTREBARI FRECVENTE

Anul acesta, reducerile promotionale la Sephora incep pe 25 decembrie la ora 2 a.m., doar pe site si in aplicatia mobila Sephora. In magazinele fizice, startul se da pe 29 decembrie.

Din pacate, toate lucrurile frumoase au si un sfarsit. Reducerile de iarna se incheie pe 31 ianuarie 2022, la finalul zilei. Nu rata sa comanzi cele mai cool produse la super pret! Stocurile se epuizeaza rapid, asadar asigura-te ca profiti la timp de reducerile pregatite la produsele tale preferate!

Din pacate acest lucru nu este posibil. Nu se pot folosi codurile de discount pentru produsele aflate in campania Reduceri Promotionale. Il poti utiliza, desigur, la achizitii de produse la pret intreg, pentru a le obtine la preturi super atractive! Descopera selectia noastra de reduceri si rasfata-te cu cele mai cool produse la pret special!

La Sephora, scopul nostru este sa-ti facem viata mai usoara. Asadar, vrem sa ne asiguram ca poti beneficia de reduceri la toate produsele tale preferate de ingrijire, machiaj sau parfumerie. Indiferent ca folosesti site-ul, aplicatia mobila sau preferi vizitele in magazinele fizice Sephora, noi te asteptam sa descoperi toate reducerile noastre promotionale si sa te bucuri de cele mai atractive oferte!