I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul Campaniei „Reducere abonament Neversea 2022” este SEPHORA COSMETICS ROMANIA S.A., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Splaiul Unirii, nr. 165, Complexul de birouri “Timpuri Noi Square”, Cladirea TN Offices 2, Etaj 7, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/9300/2000, Cod Unic de Inregistrare: 13434907, reprezentata legal de doamna Roxana Raşu in calitate de Director General.

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

II.1. Campania se desfasoara in perioada 20.06.2022 ora 00.00 – 30.06.2022 ora 23.59, pe website-ul https://www.sephora.ro/ cat si in intreaga retea de magazine fizice Sephora de pe intreg teritoriul Romaniei (in cadrul programului de functionare al acestora). Lista de magazine poate fi consultata on-line, la adresa https://www.sephora.ro/magazine.html.

II.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Sephora, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si cu prevederile Politicii de confidentialitate publicate pe site https://www.sephora.ro/articole/politica-de-confidentialitate.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

III.1. Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania, detinator sau nu al unui card de fidelitate Sephora, care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil. III.2. Produsele aflate in prezenta campanie sunt toate produsele marca ARMANI si YVES SAINT LAURENT comercializate in magazinele fizice Sephora.

III.3. O persoana participanta poate achizitiona un numar nelimitat de produse, de acelasi fel, din categoriile indicate la art. III.2.

III.4. Produsele achizitionate sunt destinate exclusiv uzului personal, nu in scop de revanzare.

III.5. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.


III.3. Nu pot participa la aceasta loterie administratorii sau salariatii societatii SEPHORA COSMETICS ROMANIA S.A. si alte persoane implicate in organizarea si desfasurarea loteriei publicitare, precum si sotul/sotia, rudele si afinii lor de gradul I.


III.4. Un participant se poate inscrie la eveniment o singura data si de pe un singur cont de Instagram.


III.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta Regulamentul sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.


IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE 

IV.1 Produsele implicate in campanie sunt toate produsele marca ARMANI si YVES SAINT LAURENT comercializate in magazinele fizice Sephora, in limita stocului disponibil.

IV.2. Produsele vor fi semnalizate la raft prin pop-up.

IV.3. Oferta aferenta prezentului Regulament este independenta de alte campanii si oferte ale Organizatorului, iar codul de reducere oferit poate fi cumulat cu alte oferte/reduceri/promotii.

IV.4. Pozele produselor din Campania afisata in mass-media si pe retele sociale sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

V. MODUL DE DESFASURARE

V.1. La achizitionarea oricarui produs dintre cele indicate la art. III.2 se ofera un cod unic de reducere, ce poate fi utilizat la achizitionarea abonamentului de 4 zile la Festivalul Neversea Island of Dreams 7-10 Iulie 2022,. Codul va fi inscriptionat pe o cartolina.

V.2. Pretul abonamentului de 4 zile la Festivalul Neversea 2022 va fi astfel redus de la suma de 1012 lei (taxe incluse) la suma de 627 lei (taxe incluse).

V.3. Instructiunile de utilizare a codului unic se regasesc pe cartolina primita in urma achizitionarii, respectiv: “1. Acceseaza site-ul www.enterix.ro, alege Festivalul NEVERSEA si selecteaza sectiunea Bilete. 2. Introdu codul de reducere in casuta “Aveti un cod de discount? Introduceti-l mai jos.” si selecteaza cantitatea de bilete General Acces Basic dorita. 3. Finalizeaza comanda”.

V.4. Codul de reducere este valabil pana la data de 30.06.2022 inclusiv, in limita stocului disponibil al partenerului de bilete la Festivalul Neversea.

VI. CONDITII DE RETUR

VI.1. Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur valabile in magazinul online https://www.sephora.ro/

VI.2. Nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

VI.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale.

VII. LIMITAREA RASPUNDERII

VII.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate revine exclusiv posesorului.

INFORMAREA PARTICIPANTILOR

VIII.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in magazinele fizice, la casele de marcat precum si pe site-ul https://www.sephora.ro/

IX. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

IX.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

IX.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

IX.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

X. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

X.1. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat pe pagina de Instagram - Sephora Romania - https://instagram.com/sephoraromania/ in perioada 21.06.2022, orele 12.00 – 24.06.2022, orele 23:59.

XI. DISPOZITII FINALE

X.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

X.2. SEPHORA COSMETICS ROMANIA S.A. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv www.sephora.ro.

X.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea Campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la data finalizarii Campaniei ce face obiectul prezentului Regulament.

X.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

SEPHORA COSMETICS ROMANIA S.A.

prin

Roxana Rasu