SOLUTII PENTRU FRUMUSETE INSTANTANEE

La Benefit, oferim produse usor de utilizat si cu efect imediat. Descopera retetele noastre de frumusete si distreaza-te cu produsele noastre consacrate.

ATRAGE TOATE PRIVIRILE

Obtine pe o privire magnetica cu noua mascara They Are Real Extreme Length! Atrage toate privirile cu acest look natural realizat in 6 pasi. Pentru ten, incepe cu primerul POREfessional, apoi ascunde imperfectiunile cu Boiing Cakeless. Pentru o stralucire sanatoasa, aplica pudra Hoola, apoi Galifornia blush pe pometi. Pentru sprancene, foloseste creionul Precisely pentru un efect natural si precis. Fixeaza-l cu gelul transparent 24H Brow Setter. In final, aplica Theyre Real Magnet pentru gene extrem de lungi.

UN LOOK MAGNETIC

Descopera noua noastra mascara They Are Real! Magnet pentru gene extrem de lungi. Obtine un look magnetic cu acest aspect sofisticat de machiaj in 7 pasi! Pentru ten, incepe cu cu primerul POREfessional, apoi acopera imperfectiunile cu Boiing Cakeless. Pentru o stalucire sanatoasa, aplica pudra Hoola, apoi Dandelion Twinkle highlighter pe partea superioara a pometilor. Aplica Roller Liner pe pleoapa dinspre coltul exterior spre cel interior al ochiului. Apoi, pentru un efect structurat, aplica Goof Proof pe sprancene, apoi Gimme Brow + pentru a adauga volum. Aplica apoi mascara Theyre Real Magnet pe toata lungimea genelor pentru alungire extrema.