INSPIRATIA

Locuind langa mare, Dr. Huber a fost inspirat in mod constant de viata marina, in special de proprietatile extraordinare, autoregeneratoare ale algelor kelp. In cele din urma, Dr. Huber si-a creat propria metoda de a debloca o activitate puternica din ingrediente pure, folosind puterea de fermentatie. Perfectat de peste 12 ani, dupa aproape 6.000 de experimente, acest proces de tranformare a produs Miracle Broth - elixirul care curge prin fiecare produs La Mer astazi.

INGREDIENTE MARINE

Algele sunt culese din cel mai sustenabil loc din lume. In apele marine protejate, in largul coastei Vancouver, algele de mare din La Mer sunt recoltate de doua ori pe an, tinute pe gheata si transportate la laboratoarele La Mer pentru a ajuta la optimizarea nutrientilor lor.

SECRETUL LA MER

Crema are un elixir secret - Miracle Broth ™. Elixirul de reinnoire a celulelor care calmeaza si energizeaza pielea pentru o stralucire naturala, sanatoasa. Miracle Broth, ingredientul secret La Mer este un amestec puternic de alge, calciu, magneziu, potasiu, fier, lecitina si vitaminele C, E si B12, impreuna cu uleiuri de citrice, eucalipt, germeni de grau, lucerna si floarea-soarelui.

ARTA FERMENTATIEI

Fermentatia este o arta care functioneaza ca alchimia. Ingredientele individuale pot suferi un proces metabolic care le transforma in micronutrienti pe care pielea le poate recunoaste si primi mai usor.

PUTEREA VINDECATOARE A MARII

Singurele sale esente: puterea vindecatoare a marii si uleiurile vegetale. Din momentul crearii sale, adeptii au fost convinsi de vindecarea La Mer. Imbogateste si netezeste vizibil liniil uscate si fine, fiecare atingere a umezelii profunde La Mer ajuta la descoperirea unei straluciri naturale, sanatoase.