5 TEXTURI UNICE

Nascuta din mare, legendara Crème de la Mer are puterea de a transforma pielea.
Datorita elixirului nostru Miracle Broth ™ cu efect de regenerare, faimoasele noastre creme hidratante cu 5 texturi calmeaza din plin pielea, indeparteaza liniile fine si dezvaluie stralucirea.
Descopera cea mai potrivita crema hidratanta regeneranta pentru pielea ta. "

1
/5
Crème De La Mer Moisturizing Crème

Nascuta din mare, crema La Mer are puterea de a transforma pielea. Dupa aplicare, tenul este vizibil mai fin, ridurile si liniile fine se estompeaza si chiar pielea cea mai uscata este catifelata. Pentru a elibera ingredientele active, incalziti crema intre degete.

La Mer

The Moisturizing Cream Crema hidratanta pentru ten

757,50 Lei

Cel mai mic pret: 1.010,00 Lei -25%

30 ml
3 produse disponibile

Promo
până la 21 Iulie
2
/5
The Moisturizing Cool Gel Cream

Acest nou gel de regenerare revigorant infuseaza pielea cu un val de prospetime, lasand in acelasi timp un finisaj catifelat. Rezultatele sunt imediate si exceptionale, pielea este reinnoita instantaneu, tenul este radiant si stralucitor.

Promo
până la 21 Iulie
3
/5
The Moisturizing Soft Cream

Aceasta crema somptuoasa ofera aceleasi beneficii ca si crema originala La Mer. Infuzata cu Miracle Broth™, sursa puterii de regenerare a produselor La Mer, aceasta crema va patrunde adanc in piele pentru a o hidrata si energiza, redandu-i aspectul tanar.

4
/5
The Moisturizing Soft Lotion

Descoperiti noua emulsie de regenerare intensa. Secretul legendar al marii este acum disponibil intr-o noua textura fluida. Pretiosul Miracle Broth ™ scufunda pielea intr-un ocean de beneficii anti-imbatranire. Remediaza deshidratarea si corecteaza semnele de imbatranire a pielii. Aceasta textura ultra-usoara ofera un sentiment de confort infinit.

La Mer

The Moisturizing Soft Lotion Lotiune hidratanta pentru ten

1.170,00 Lei

Cel mai mic pret: 1.560,00 Lei -25%

Promo
până la 4 August
5
/5
The Moisturizing Matte Lotion

Aceasta emulsie ultra-usoara si luxoasa ofera aceleasi beneficii ca si crema originala si iconica. Formula fluida hidrateaza intens pielea, oferind in acelasi timp o finisare mata proaspata. Regleaza hidratarea pielii, reducand aspectul porilor si semnele imbatranirii.

Promo
până la 4 August