Drunk Elephant se angajeaza sa utilizeze numai ingrediente care aduc beneficii sanatatii pielii sau sustin integritatea formulelor noastre. Ne concentram pe niveluri de pH sanatoase, formule pe care pielea le recunoaste, structuri moleculare mici, care sunt usor absorbite, si ingrediente active eficiente, care sustin mantaua acida a pielii. Toate produsele noastre sunt create pentru a putea fi amestecate - ceea ce noi numim a face un smoothie - pentru ca pielea sa poata reveni la starea sa cea mai fericita si sanatoasa.

DRUNK ELEPHANT
DRUNK ELEPHANT

Drunk Elephant se angajeaza sa utilizeze numai ingrediente care aduc beneficii sanatatii pielii sau sustin integritatea formulelor noastre.

SKINCARE SMOOTHIES
SKINCARE SMOOTHIES

Formulele noastre sunt create pentru a functiona impreuna. Este ceea ce noi numim un smoothie pentru ingrijirea pielii. Asadar, asculta-ti pielea, nu are nevoie intotdeauna de acelasi lucru.

INGRIJIRE
INGRIJIRE

Folosim numai ingrediente care aduc beneficii sanatatii pielii sau sutin integritatea formulelor noastre. Suntem de parere ca pielea sanatoasa este o piele fericita.


SETURI INGRIJIRE
SETURI INGRIJIRE

Ia-ti o pauza Drunk Elephant folosind acest kit exclusiv pentru a-ti reseta pielea la o stare sanatoasa, echilibrata si cu adevarat stralucitoare.