Drunk Elephant se angajeaza sa utilizeze numai ingrediente care aduc beneficii sanatatii pielii sau sustin integritatea formulelor noastre. Ne concentram pe niveluri de pH sanatoase, formule pe care pielea le recunoaste, structuri moleculare mici, care sunt usor absorbite, si ingrediente active eficiente, care sustin mantaua acida a pielii. Toate produsele noastre sunt create pentru a putea fi amestecate - ceea ce noi numim a face un smoothie - pentru ca pielea sa poata reveni la starea sa cea mai fericita si sanatoasa.

DRUNK ELEPHANT
DRUNK ELEPHANT

Formulele noastre sunt concepute pentru a actiona in sinergie. Aceastuia i se mai spune si „smoothie pentru fata”. Asa ca asculta-ti pielea: nevoile sale variaza de la o perioada la alta.

SKINCARE SMOOTHIES
SKINCARE SMOOTHIES

Folosim doar ingrediente benefice sanatatii pielii, care respecta standardele setate pentru formulele noastre. Credem ca o piele sanatoasa este o piele fericita.

MINI
MINI

Ia o pauza cu Drunk Elephant Break ™. Folosind exclusiv acest kit poti restabili aspectul sanatos, echilibrat si stralucitor al pielii tale.