FENTY BEAUTY BY RIHANNA

Rihanna a avut ideea de a crea Fenty Beauty dupa ce ani de zile a testat cele mai bune produse de pe piata si a constatat ca exista putine formule potrivite pentru toate tipurile de tonuri de piele. A lansat o linie de machiaj "care vorbeste tuturor femeilor", concentrandu-se pe o gama vasta de tonuri de piele dificil de machiat in mod traditional, pentru care marca identifica nuante universale.

Inainte de a deveni BadGalRiri, idol in muzica, moda si frumusete, Robyn Rihanna Fenty era o fetita din Barbados captivata de rujul mamei sale. Prima sa experienta cu machiajul este o revelatie: pentru ea, nu se pune problema intoarcerii. Machiajul devine arma sa de exprimare, un mijloc de a reflecta evolutia permanenta a starii sale de spirit. Aceasta viziune profunda a frumusetii a ajutat-o sa devina idolul liber de astazi, o luptatoare care inlatura toate obstacolele.

DIN CULISE

Produsele de frumusete Fenty sunt concepute sa fie usoare ca aerul, cu o putere de acoperire ridicata si un efect natural, astfel incat, la final, "pielea sa arate ca pielea". Dar, cel mai important, Rihanna creeaza un machiaj care inspira: "Machiajul este creat pentru distractie", spune ea. "El nu trebuie niciodata realizat din obligatie, nici sa dea impresia unei uniforme. Fii libera sa profiti de oportunitati, sa-ti asumi riscuri si nu-ti fie teama sa incerci ceva nou, diferit!"