PURE XS

PURE XS. Un parfum oriental, exploziv, fresh si arzator, cu note puternice de ghimbir. O revolutie a simturilor. Fiorul te patrunde. Incisiv, rebel, cu note de smirna, seva vegetala, ghimbir, vanilie, scortisoara si cimbru alb. Mirul senzual racoreste pielea fierbinte. O apa de toaleta plina de magnetism pentru barbati. Cu Pure XS, poti avea tot ce iti doresti!

CUMPARA

PURE XS FOR HER

PURE XS FOR HER. Excesul in stare pura. O apa de parfum floral-orientala in care florile de ylang-ylang se contopesc exploziv cu note de popcorn sarat si iasomie. Dependenta garantata! Seductie pura, indecenta. O frumusete dezarmanta. Patrunde intr-o lume infinita in care imaginatia se dezlantuie. In exces!

CUMPARA

BLACK XS

BLACK XS. Rock in exces! Urmeaza-ti instinctele. Intens, excesiv. Incalca regulile! Traieste clipa! O apa de toaleta pentru barbatii cu un farmec dezarmant, fara compromisuri, senzuali si imprevizibili in acelasi timp. Black XS este un parfum oriental-lemnos, dominat de lamaia de Calabria si calamondin, acord de scortisoara pralinata, ambra neagra si patchouli. Energia pura care te inunda!

CUMPARA

EXCESUL IN STARE PURA