De mai bine de 20 de ani, Pixi si-a creat o rapid o reputatie mondiala datorita ingredientelor sale pure, energizante si prietenoase cu pielea.
Fondatoarea Petra Strand este pasionata de crearea unor produse etice pentru ingrijirea pielii care sa dezvaluie straluicrea naturala a tenului, ca dupa un somn bun.
Gama combina perfect calitatea premium cu cele mai pure extracte din plante.
Tratamentele multitasking actioneaza impotriva imperfectiunilor si redau o stralucire tanara: aceasta este magia Pixi!

Glow Family
Glow Family

Obține #PixiGlow suprem cu familia Glow multi-premiata. Aceasta colectie exfoliaza usor, imbunatatind in acelasi timp textura si stralucirea pentru toate tipurile de piele!

Rose Family
Rose Family

Hraneste-ti si calmeaza pielea cu Pixi’s Rose Family. Aceasta colectie hidrateaza si reface umiditatea pierduta, inmoaie in acelasi timp toate tenurile.

Vitamin-C Family
Vitamin-C Family

Lumineaza-ti si protejeaza-ti pielea cu familia Pixi Vitamin-C. Aceasta colectie este plina de produse bogate in antioxidanti pentru a energiza si a spori luminozitatea.

Clarity Family
Clarity Family

Promoveaza aspectul unei pielii mai clare. Pentru toate tipurile de piele, in special tenul predispus la eruptii.Va recomandam sa utilizati SPF in timpul zilei, mai ales cand utilizati un produs cu AHA.

Retinol Family
Retinol Family

Netezeste-ti si reinnoieste-ti pielea cu Pixi’s Retinol Family. Formula cu retinol cu ​​eliberare in timp si iasomie antiinflamatoare pentru a pastra un ten tanar.