PORNESTE INTR-O NOUA CALATORIE MEMORABILA

MY WAY Parfum introduce un nou capitol remarcabil, modelat de experiente de neuitat si intalniri semnificative in intreaga lume. Bucura-te de aceasta noua calatorie prin noua campanie, surprinzand experiente si directii noi.

O FEMINITATE NOUA TANARA SI VIBRANTA

Sydney Sweeney este noul ambasador My Way. Reflecta perfect autenticitatea brand-ului Giorgio Armani, in timp ce rezuma feminitatea fresh si vibranta a parfumului My Way.

O NOUA INTERPRETARE A PARFUMULUI FLORAL

My Way Parfum, noul produs de la Giorgio Armani, dezvaluie un buchet intens, lemnos, amplificat de contrastul dintre tuberoza stralucitoare si irisul albastru maiestruos Pallida.

STICLA

Sticla este un talisman care surprinde toate intalnirile semnificative. Capacul auriu este o metafora a globului pamantesc. Albastrul este culoarea universala care ne uneste pe toti si, de asemenea, culoarea emblematica si atemporala a creatiilor vestimentare Giorgio Armani. Sticla prezinta un inel auriu, cu semnatura Giorgio Armani, simbol al unei cai unice, marcata de fiecare intalnire semnificativa de-a lungul calatoriei noastre. Sticla acestui parfum elegant permite reincarcarea lui cu ajutorul formatului refill.

SURSA CONSTIENTA. INGREDIENTE NATURALE

In crearea parfumurilor casei, Giorgio Armani prioritizeaza includerea ingredientelor ale caror origini si surse sunt trasabile. Acest lucru asigura ingrediente de inalta calitate, a caror aprovizionare respecta mediul si comunitatile de unde se gasesc. MY WAY Parfum numara printre notele sale ingrediente rafinate de origine naturala, Iris Pallida, provenind in mod durabil din Franta, si Bourbonul de Vanilie, provenit din Madagascar. Protejarea mediului contribuie la transformarea durabila de care lumea are nevoie si se asteapta. Armani Beauty continua sa se concentreze pe eforturile sale de sustenabilitate prin reducerea amprentei sale de carbon si impactul asupra mediului. 

CUM SE REINCARCA?Se desurubeaza pulverizatorul parfumului de 30, 50 si 90 ml. Gatul sticlei este apoi conectat la rezerva de 100 ml, care prin rasucire va umple parfumul. Cand acesta este plin, cele doua sticle se pot deconecta usor, iar pulverizatorul se insurubeaza inapoi: acum sticla ta de My Way Parfum este ca noua.

O NOUA STICLA REINCARCABILA ARTIZANALA, REALIZATA PENTRU A CONTRIBUI LA O TRANSFORMARE DURABILA Realizata intr-o fabrica franceza neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon, noua sticla este proiectata sa dureze. Utilizarea unei rezerve pentru sticla de pulverizare de 50 ml My Way Parfum duce la o reducere demonstrabila a utilizarii materiilor prime: se utilizeaza cu 45% mai putina sticla, cu 52% mai putin plastic si cu 66% mai putin metal*. *folosind o reumplere de 50 ml + 100 ml in loc de 3 x 50 ml.

Armonia parfumului My Way se consolideaza prin eleganta si deschidere spre noi orizonturi, emotie si conexiuni autentice. Un parfum floral, cu note diferite.