Dr. Barbara Sturm Molecular Cosmetics este combinatia perfecta de medicina estetica bazata stiintific si extracte de plante extrem de eficiente. Produsele unice, bazate pe stiinta, Dr. Barbara Sturm au atins statutul de cult pentru adeptii de ingrijire a pielii din intreaga lume, iar filosofia ei de a vindeca pielea a provocat atat abordarile agresive, cat si intelepciunea conventionala

.

SER HYALURONIC
SER HYALURONIC

Cel mai emblematic si cel mai iubit ser Dr. Barbara Sturm, „white t-shirt”-ul rutinei tale de ingrijire a pielii pentru o hidratare intensa si o piele cu aspect mai suplu.

ESENTIALELE STURMGLOW
ESENTIALELE STURMGLOW

Aceste elemente indispensabile ofera ravnitul #SturmGlow; stralucirea, hidratarea si sanatatea pielii si sunt elementele de baza ale fiecarui regim de ingrijire a pielii Sturm.

THE BETTER B x THE GOOD C DUO
THE BETTER B x THE GOOD C DUO

Duoul de seruri prietenoase cu pielea pentru a rafina nuanta pielii, pentru a reduce aspectul porilor si pentru a oferi protectie antioxidanta pentru un ten cu aspect sanatos.

COLECTIA SUPER ANTI-AGING
COLECTIA SUPER ANTI-AGING

Vizeaza toate semnele imatranirii folosind ingrediente puternice care impreuna ajuta la intarirea, hidratarea si repararea pielii.