Ambalare cadou:

Simplu si gratuit


Sephora - Destinatia ideala pentru cadouri, noi ne ocupam de tot!

Pe Sephora.ro sau in magazin, alege serviciul de ambalare a cadoului, este simplu si gratuit.
APASA PE ADAUGA UN CADOU AMBALAT INAINTE DE A-TI CONFIRMA COMANDA


In magazin, cere ajutorul angajatilor pentru acest serviciu, este gratuit.

ADAUGA UN MESAJ PERSONALIZAT

Iar odata cu achizitionarea unui e-card cadou Sephora, poti inregistra chiar si un mesaj personalizat.
ALEGE MODALITATEA DE LIVRARE LA DOMICILIUL TAU SAU DIRECT LA DESTINATAR


Sfatul nostru: In cazul livrarii direct la destinatar, ai grija sa schimbi adresa de facturare cu adresa ta. Astfel, niciun pret nu va aparea pe colet, iti promitem :).

PENTRU MAI MULTE PERSONALIZARI SI IDEI DE CADOU : DESCOPERA SERVICIILE NOASTRE, CARD CADOU SAU INSPIRA-TE CU AJUTORUL GIFT FINDER & ALEGE AMBALAJUL DORIT !

Vrei sa surprinzi pe cineva drag pentru o ocazie speciala: zi de nastere, Valentine’s Day, Ziua Mamei, Ziua Tatalui, Craciun sau doar din placerea de a oferi? Sephora iti ofera serviciul de ambalare a cadoului: este simplu si gratuit!


Intreaba in magazin de acest serviciu si angajatii nostrii se vor ocupa de tot.


Online, adauga cadourile in cosul tau si odata ce ai confirmat comanda, alege optiunea de ambalare a cadoului. Cadourile tale vor fi trimise gata ambalate fie la adresa ta sau a destinatarului cadoului. Tu alegi! Pentru a trimite cadoul tau deja ambalat direct catre persoana respectiva: este simplu, doar schimba adresa de livrare.


Si pentru a-ti face cadoul si mai unic, ai optiunea de a adauga un mesaj personalizat.


Esti in pana de inspiratie? Descopera toate ideile noatre de cadou cu ajutorul serviciului Gift Finder Sephora. Te va ajuta sa gasesti cadourile perfecte pentru cei dragi, fie ca sunt fani ai machiajului, ai parfumului sau adepti ai ingrijirii tenului. Lasa-te indrumat pentru a-ti gasi inspiratia in doar 3 pasi simpli datorita selectiei noastre de idei de cadouri.


Iti este frica ca vei alege ceva nepotrivit? Sephora ofera e-card cadou ca solutie pentru aceasta problema. E-card este o varianta simpla si rapida, poate fi printat sau trimis prin e-mail in doar cateva minute, cu posibilitatea de a adauga si un mesaj video.


Nu mai ezita, toate ideile bune de cadou le gasesti garantat in magazinele Sephora si pe Sephora.ro