PRODUSELE TALE PREFERATE PENTRU SPRANCENE PERFECTE

Incepator sau profesionist, cu Benefit descoperi tot ce ai nevoie pentru sprancene perfecte! Psst ... adapteaza-ti rutina si gaseste produsele preferate pentru sprancene cu un aspect perfect.

RUTINA PERFECTA PENTRU INCEPATORI

Abia initiat in arta sprancenelor? Nu iti face griji, Benefit este aici pentru tine! Profita de o consultatie gratuita in Brow Bars cu unul dintre expertii nostri. Descopera produsul perfect pentru incepatori: Gimme Brow +. Cu un gest foarte simplu, sprancenele tale vor recatsiga volumul si definitia. Deci, esti gata sa il incerci?

RUTINA PENTRU PASIONATII DE FRUMUSETE

Ai avut mereu o pasiune pentru machiaj si vrei sa incerci cele mai noi tendinte in materie de sprancene? Incepe prin mentinerea sprancenelor cu serviciul de colorare si indepardare a parului Benefit. Obtine sprancene definite cu 2 produse emblematice: Precisely, my brow pencil & 24H Brow Setter! Acest creion ultra-fin care traseaza linii incredibil de naturale rezista ore in sir.Aplica apoi 24H Brow Setter, rimelul gel transparent, folosind perii scurti pentru a sculpta si a fixa firele.

LA CURENT CU TENDINTELE

Esti la curent cu tendintele si cu cele mai noi tehnici in materie de sprancene? Iti doresti sa obtii efectul de tatuaj fara efort? Benefit are solutia!Incepe prin intretinerea sprancenelor cu serviciul de colorare si indepartaree a parului Benefit. Apoi, cu Brow Microfilling, poti crea sprancenele perfecte. Completeaza-ti look-ul cu Gimme Brow + & 24H Brow Setter pentru a le oferi si mai multa densitate si a le fixa pentur un timp indelungat!

EFECTUL DE MICROPIGMENTARE

Penseaza si redeseneaza! Modelarea sprancenelor iti va incadra frumos fata si iti va scoate in evidenta ochii! Aplica Brow Microfilling Pen pe sprancenele curate si uscate.Lucreaza cu miscari scurte si blande, urmand forma naturala a sprancenelor. Apoi foloseste Gimme brow + de-a lungul sprancenelor pentru a defini forma. Ultimul pas: fixeaza sprancenele cu 24H Brow setter.

BENEFIT COSMETICS

Brow Microfiling Pen Creion de sprancene

134,00 Lei
Light Brown
4 nuante disponibile

EXCLUSIV

EXCLUSIV

DE CE SA ALEGI SERVICIILE DE FRUMUSETE BROW BAR BENEFIT?

Pionieri in arta sprancenelor, specialistii Benefit au dezvoltat o tehnica speciala bazata pe o consultatie si un diagnostic personalizate, conceputa in vederea gasirii formei ideale a sprancenelor. Expertii nostri traiesc pentru arta infrumusetarii sprancenelor. Ei iau parte la un proces de formare continua si sunt antrenati de esteticieni profesionisti pentru a garanta calitatea serviciilor oferite. Exista peste 3 100 Brow Bars in lume, iar unul dintre ele garantat se afla in apropierea ta! Nu trebuie sa iti faci o programare, expertii nostri isi vor gasi mereu timp pentru tine.