FA CUNOSTINTA CU NOUL BROW BESTIES!

Incepator sau dependent de sprancene, avem tot ce ai nevoie pentru a-ti iubi sprancenele! Creaza-ti rutina sprancenelor, facand pereche produsele noastre preferate pentru sprancene si pentru aspectul perfect!

RUTINA PERFECTA PENTRU INCEPATORI

Abia initiat in arta sprancenelor? Nu iti face griji, Benefit este aici pentru tine! Profita de o consultatie gratuita in Brow Bars cu unul dintre expertii nostri. Descopera produsul perfect pentru incepatori: Gimme Brow +. Cu un gest foarte simplu, sprancenele tale vor recatsiga volumul si definitia. Deci, esti gata sa il incerci?

BENEFIT COSMETICS

Gimme Brow+ Volumizing Pencil Creion pentru sprancene

145,00 Lei
Nuanta 1 / 1,2 g
12 nuante disponibile

EXCLUSIV

EXCLUSIV

IUBITOARE DE SPRANCENE!

Ai fost intotdeauna indragostita de produsele pentru sprancene si vrei ss incerci cele mai noi tendinte pentru sprancene? Defineste-ti sprancenele cu Precisely, My Brow Pencil sau obtine un efect de trasatură asemanatoare parului cu Microfilling Pen (alegerea ta!) si combina-l cu 24H Brow Setter pentru a ridica si modela firele de par in pozitie! Aspectul perfect pentru un rezultat definit care dureaza ore intregi.”

EXCLUSIV

EXCLUSIV

DEPENDENTA DE SPRANCENE! STILIZARE SI VOLUM!

Stii deja totul despre sprancene, esti gata sa maresti volumul sprancenelor?! Utilizeaza creionul de volum Gimme Brow+ pentru sprancene cu aspect mai plin. Combina cu Gimme Brow+ pentru a adauga volum suplimentar! Completeaza-ti aspectul cu creionul High Brow Duo pentru ochi mai stralucitori si mai intensi!

EXCLUSIV

EXCLUSIV

CARE ESTE PROFILUL TAU?

Incepator de sprancene, iubitor de sprancene sau dependent de sprancene, descopera produsele tale preferate!

DE CE SA ALEGI SERVICIILE DE FRUMUSETE BROW BAR BENEFIT?

Pionieri in arta sprancenelor, specialistii Benefit au dezvoltat o tehnica speciala bazata pe o consultatie si un diagnostic personalizate, conceputa in vederea gasirii formei ideale a sprancenelor. Expertii nostri traiesc pentru arta infrumusetarii sprancenelor. Ei iau parte la un proces de formare continua si sunt antrenati de esteticieni profesionisti pentru a garanta calitatea serviciilor oferite. Exista peste 3 100 Brow Bars in lume, iar unul dintre ele garantat se afla in apropierea ta! Nu trebuie sa iti faci o programare, expertii nostri isi vor gasi mereu timp pentru tine.