ALEGE STILUL SPRANCENELOR TALE

De la sprancene conturate perfect la sprancene naturale, alegerea este la tine! Indiferent daca iti doresti un stil natural, pufos, drept sau ridicat, avem tot ce ai nevoie! Gaseste-ti propriul stil de sprancene si ingrijeste-ti sprancenele pe termen lung.

INCEARCA BROW TRY ON


Incearca noutatile noastre cu Brow Try On! Joaca-te virtual cu stilurile si testeaza nuantele.

DESCOPERA

CELE MAI NATURALE SPRANCENE VOLUMINOASE

Vrei un truc pentru sprancene dense cu aspect natural? Foloseste creionul Gimme Brow+ pe baza de pudra și fibre pentru volum. Sau foloseste mascara pentru sprancene Gimme Brow+ cu aspect natural, fara efort. Aplica masacara pentru sprancene si creionul Gimme Brow+ pentru sprancene pline de volum!

YOUR FLUFFIEST BROW LOOK!

Esti indragostita de machiaj si vrei sa incerci tendintele sprancenelor? Incepe o zi buna pentru spran-cene cu Precisely, My Brow Pencil, pentru a crea un aspect plin si natural. Aplica ceara pentru spran-cene, Fluff up, pentru extra volum.

EFECT DE LIFTING!

Vrei efect de lifting? Recreeaza acasa sprancene perfecte si modelate cu Brow Microfilling Pen. De asemenea, poti folosi si Brow POWmade pentru sprancene dense si precise. La final, seteaza firele de par cu ajutorul gelului transparent pentru sprancene 24-hr Brow Setter!

Stiluri de sprancene

HAI IN BROW BARURILE BENEFIT

Am dezvoltat o tehnica unica, incepand cu o consultatie personala de cartografiere a sprancenelor, pentru a ne asigura ca obtii forma ideala a sprancenelor pentru fata ta. Expertii nostri sunt in permanenta instruiti si certificati pentru a va oferi cele mai bune servicii posibile. Si, vesti grozave, facem un diagnostic gratuit pentru sprancene la toate Brow Bars! Si pentru ca ne place sa avem grija de tine, dupa fiecare serviciu se va efectua un machiaj flash gratuit.