Parfumurile BVLGARI, nascute la confluenta dintre bijuterie si parfumerie, sunt expresia elegantei mediteraneene contemporane.
Bijutierul-Parfumier modeleaza bijuteriile naturii strabatand intreaga lume si inspirandu-se din diversitatea acesteia, pentru a oferi parfumuri unice, elaborate de cei mai admirati Maitres-Parfumeurs din lume.

OMNIA CRYSTALLINE
OMNIA CRYSTALLINE

Inspirat de pietrele pretioase si oferind un sentiment de libertate.

BVLGARI MAN TERRAE PETROL
BVLGARI MAN TERRAE PETROL

Bvlgari Man Terrae Essence imbogateste colectia Bvlgari Man, dedicata puterii elementelor naturale. Dupa foc, lemn si aer, Bvlgari Man exploreaza pamantul. Bvlgari Man Terrae Essence plateste tribut puterii pamantului, bogatiei autentice si fertilitatii diversificate ale acestuia. O abundenta impecabil tradusa printr-o interpretare contemporana si originala a vetiverului combinat cu un acord exclusiv masculin fum de Terrae.

SPLENDIDA
SPLENDIDA

Cu colectia Bvlgari Splendida, Bvlgari a capturat acele nuante si accente care sublimeaza cele mai pretioase fatete ale celor mai nobile flori din parfumerie.

GOLDEA
GOLDEA

O alegorie a frumusetii si feminitatii, Goldea este inspirata de stralucirea naturala a aurului, tribut adus legendarei colectii Serpenti. In cadrul fiecarui parfum din colectie, moscul - aurul parfumierilor - raspandeste o aura eleganta si luminoasa si releva multiplele fatete ale Cleopatrei, careia acesta i-a fost talisman.