Brandul Clarins s-a nascut din dragoste, dragostea si respectul lui Jacques Courtin-Clarins fata de frumusetea femeilor. De la deschiderea primului Institut Clarins la Paris, in 1954, odata cu lansarea produselor de ingrijire din gama de top, Clarins lucreaza fara incetare pentru a oferi fiecarei femei tot ce e mai bun din natura, cautand elementele active pretioase pentru piele.

Franciza Double Serum
Franciza Double Serum

Iconicele Double Serum si Double Serum Light, cu o textura mai usoara, au rezultate asupra semnelor imbatranirii, riduri si pierderea fermitatii.

MULTI-ACTIVE
MULTI-ACTIVE

Duo-ul Multi-Active combate cele 8 semne ale imbatranirii: netezesc ridurile, imbunatatesc luminozitatea si textura pielii, hidrateaza si tonifica.

MAKE UP
MAKE UP

Testeaza gama de produse de make-up si bucura-te de o experienta inedita: texturi senzoriale, acoperire reglabila, nuante care creeaza dependenta!

HYDRA ESSENTIEL
HYDRA ESSENTIEL

Colectia de skincare Clarins este cea de care are nevoie pielea ta pentru un plus de stralucire. Adopta o rutina de ingrijire dedicata.

Ser anti-imbatranire cu o textura usoara

Secretul texturii usoare Double Serum Light Texture? O formula inovatoare [Hydric + Lipidic]: un nou trio de molecule lipidice ultra-usoare de origine vegetala care face posibila obtinerea unui ulei la fel de usor ca apa. Formula sa lipidica combina extractele vegetale din Double Serum cu un nou trio de uleiuri vegetale evanescente pentru un finisaj imediat al pielii goale, fara senzatie de grasime.