Brandul Clarins s-a nascut din dragoste, dragostea si respectul lui Jacques Courtin-Clarins fata de frumusetea femeilor. De la deschiderea primului Institut Clarins la Paris, in 1954, odata cu lansarea produselor de ingrijire din gama de top, Clarins lucreaza fara incetare pentru a oferi fiecarei femei tot ce e mai bun din natura, cautand elementele active pretioase pentru piele.

Franciza Double Serum
Franciza Double Serum

Descopera franciza Double Serum. Iconicele Double Serum si Double Serum Light, cu o textura mai usoara, au rezultate dovedite asupra semnelor imbatranirii, riduri, pierderea fermitatii, uniformizarea tonusului tenului si diminuarea porilor vizibili.

Hydra Essentiel
Hydra Essentiel

Descopera colectia de skincare Clarins de care pielea ta are nevoie pentru un plus de stralucire. Adopta o rutina de ingrijire dedicata cu cremele si serumurile Clarins.

MAKE UP
MAKE UP

Testeaza gama de produse de make-up Clarins si bucura-te de o experienta inedita: texturi senzoriale, acoperire reglabila, nuante si finisaje care creeaza dependenta!

CLARINS MEN
CLARINS MEN

Clarins Men: o gama dedicata ingrijirii pielii barbatilor. Descopera produsele de skincare cu care iti poti construi o rutina completa!