RE-NUTRIV

PRIMA COLECTIE DE INGRIJIRE DE LUX DIN LUME

In cautarea excelentei din 1956.

In 1956, Estée Lauder a creat Re-Nutriv, prima colectie de ingrijire de lux din lume, a carei formula a ramas secreta. Astazi, Re-Nutriv continua sa exploreze cele patru colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai valoroase ingrediente. Estée Lauder le valorifica cu ajutorul celor mai mari progrese din domeniul stiintei pentru a crea produse de ingrijire exceptionale.

COLECTIA ULTIMATE LIFT

CEL MAI INALT NIVEL DE PERFORMANTA IN CEEA CE PRIVESTE FERMITATEA SI LIFTINGUL

Colectia Re-Nutriv Ultimate Lift, fuziune perfecta intre frumusete si stiinta, exploreaza potentialul de tinerete si puterea regenerativa a pielii pentru un aspect vizibil de lifting, mai ferm si mai radiant.

Bucura-te de beneficiile colectiei regenerante Ultimate Lift cu o gama completa de ingrijire pentru fata si ochi.

UN PARFUM EMBLEMATIC

Colectia Re-Nutriv Ultimate Lift are un parfum floral feminin cu note verzi, proaspete si vegetale care se deschid pe acorduri florale somptuoase, inainte de a dezvalui notele de baza lemnoase.

COLECTIA ULTIMATE DIAMOND

CEA MAI COMPLETA COLECTIE PENTRU A CORECTA TOATE SEMNELE IMBATRANIRII

In cautarea frumusetii, cercetatorii nostri au descoperit puterea rara a uneia dintre cele mai mari comori ale naturii: trufa Black Diamond. Astazi, aceasta raritate brevetata se combina cu cele mai puternice progrese ale stiintei in formule intensiv stimulante, concepute pentru a redefini conturul fetei si a intineri aspectul pielii.

PUTEREA TRUFEI BLACK DIAMOND

Culeasa in Sud-Vestul Frantei, trufa pretioasa Black Diamond este stralucit transformata de cercetatorii Estée Lauder pentru a obtine un concentrat energizant puternic, care confera pielii o frumusete si o stralucire incredibile. Pielea este revigorata si revitalizata

ULTIMATE LIFT AGE CORRECTING

Experimentati prima super-crema din lume. O fuziune revolutionara intre un serum reparator si o crema hidratanta, infuzata cu peste 50 de ingrediente, inclusiv pietre pretioase de turmalina neagra, perle din Marea Sudului si aur rafinat de 24K