GENTLEMAN GIVENCHY

Givenchy propune o abordare subtila intre modernitate si masculinitate, un echilibru intre forta si sensibilitate. Semnatura olfactiva Gentleman Givenchy este aceea a unui gentle man: o intalnire intensa intre floarea delicata si acordul lemnos puternic, simbolul barbatului care seduce prin contrastele sale.

DESCOPERA

EAU DE TOILETTE INTENSE

Gentleman Givenchy dezvaluie Eau de Toilette Intense: o interpretare profunda a notei de iris, acompaniata de o campanie de comunicare ce ofera un suflu nou curajului si elegantei. Minimalist si atemporal, flaconul Gentleman Givenchy imbraca o tonalitate albastru inchis: o nuanta profunda ce evoca atat misterul, cat si nobletea.

DESCOPERA

UN GENTLEMAN CARISMATIC

Aceasta creatie aromatic floral lemnoasa dezvaluie o prospetime ce creeaza dependenta. Dulceata irisului albastru intalneste intensitatea lemnului de cedru. Parfumul barbatului tandru si increzator in propriile forte.

DESCOPERA

UN GENTLEMAN SENZUAL

Un parfum surprinzator, Eau de Parfum boisee, care alatura caldura lemnului ars cu eleganta subtila a irisului…Acest parfum floral lemnos dezvaluie fateta senzuala a unui gentleman care stie sa profite atat de caracterul sau puternic, cat si de sensibilitatea sa.

DESCOPERA

UN GENTLEMAN CUTEZATOR

O voluptate exploziva care se face simtita de la prima pulverizare a acestui parfum oriental lemnos. Eau de parfum imbina delicatetea notei de Iris cu senzualitatea salbatica a esentei de Patchouli…Pentru un gentleman cu o tusa de indrazneala si spontaneitate.

DESCOPERA

UN GENTLEMAN ATEMPORAL

Aceasta apa de toaleta dezvaluie un accent neasteptat intre iris si accentul lemnos-piele. Acest parfum lemnos fougere exprima eleganta masculina cu un accent condimentat. Un parfum pentru un gentleman sub toate aspectele sale, cu o virilitate incontestabila si o delicatete afirmata.

DESCOPERA