NOUA APA DE PARFUM GENTLEMAN

Givenchy reinventeaza conceptul de Gentleman cu noua apa de parfum Gentleman Society, destinata barbatilor care isi stabilesc propriile reguli si ale caror actiuni au intotdeauna un scop nobil. Acest parfum extrem de sofisticat combina note de narcisa salbatica cu un acord lemnos misterios. Designul iconic al parfumului Gentleman a fost reinventat, iar flaconul este acum inspirat de stilul Couture al brandului. Flaconul are un design negru lacuit, completat de un detaliu special: logo-ul 4 G Givenchy sub forma unui blazon argintiu.

DESCOPERA

O APA DE PARFUM INTENSA, CU MULTIPLE FATETE

Gentleman Society exprima maiestria brandului Givenchy, fiind compus din ingrediente exceptionale. Se deschide cu note proaspete si aromatice de salvie si absolut de narcisa salbatica cultivata in inima Frantei. Continua cu un acord floral unic aflat in contrast cu aura intensa a vetiverului din Haiti, Uruguay si Madagascar. Esentele de cedru si lemn de santal, impreuna cu vanilia senzuala si captivanta de la final, confera parfumului o amprenta de neuitat.

DESCOPERA

RITUALUL DE PARFUMARE PERFECT

Alaturati-va comunitatii Gentleman Society si bucurati-va de ritualul perfect de parfumare Givenchy. Descoperiti gama completa, construita in jurul notelor lemnoase si florale Gentleman Society, care va va intensifica experienta de parfumare pe durata intregii zile.

DESCOPERA