PASUL 1: UNIFORMIZEAZA CU FONDUL DE TEN ALES

PRISME LIBRE: Skin-Caring Glow

Sustinut de 30 de ani de experienta in stralucirea pielii, Givenchy a creat primul fond de ten de ingrijire din gama Prisme Libre, disponibil in 30 de nuante. Compusa din 97% ingrediente de origine naturala*, formula Prisme Libre Skin-Caring Glow ofera o acoperire perfecta, un finisaj luminos si actune hidratanta.

*In conformitate cu ISO 16128 Partile 1 si 2, restul de 3% contribuie la optimizarea integritatii formulei in timp si a senzorialitatii acesteia.

DESCOPERA

PRISME LIBRE SKIN-CARING MATTE

Givenchy prezinta: fondul de ten Prisme Libre Skin-Caring Matte, fondul de ten de lunga durata care ofera un finisaj mat luminos, prin 35 de nuante, oferind in acelasi timp beneficiile ingrijirii pielii. Compusa din 82% baza de ingrijire⁴ si 97% ingrediente de origine naturala², formula sa corecteaza tenul, pastrand in acelasi timp hidratarea. 2- In conformitate cu Standardul ISO 16128 Partea 1 si 2, restul de 3% contribuie la optimizarea integritatii formulei in timp si a senzorialitatii acesteia. 4- Procentul de baza care pastreaza hidratarea initiala a pielii

DESCOPERA

PASUL 2: MATIFIAZA CU PUDRA ALEASA

PRISME LIBRE LOOSE POWDER

Descopera si Prisme Libre Loose Powder, pudra iconica 4-culori de la Givenchy care garanteaza un ten matifiat, estompat si radiant.Textura sa aerisita, ultra-fina si moale ofera un finisaj luminos timp de 6 ore, fiind in acelasi timp transparenta si fara a marca trasaturile. Intr-un singur gest, machiajul se fixeaza, pielea este sublimata si reflecta lumina. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste alegand aceeasi intensitate ca si pentru fondul tau de ten.

DESCOPERA

PRISME LIBRE PRESSED POWDER

Pudra compacta Prisme Libre Pressed Powder este noul esential pentru machiaj care dezvaluie un ten unificat, fara stralucire, in orice moment al zilei. Cu actiunea sa corectiva de 12 ore si tinere mata de 24 de ore¹, aceasta pudra compacta de inalta performanta ofera o perfectiune de lunga durata care lasa pielea sa respire.

1- Test instrumental efectuat pe 25 de voluntari. 

PASUL 3: SCULPTEAZA ALEGAND BLUSHUL

Dezvaluie-si frumusetea irezistibila cu primul fard de obraz pudra liber in 4 culori de la Givenchy: PRISME LIBRE BLUSH. Combinatia perfecta de culoare si lumina pentru a sculpta fata in timp ce transparenta si sporeste tenul cu o stralucire sanatoasa naturala si luminoasa in toata lejeritatea.

DESCOPERA

CREAZA-TI NOUA RUTINA DE LUMINOZITATE

SCULPTEAZA-TI TENUL LIGHT