FONDUL DE TEN PRISME LIBRE

Rezultatul unei expertize de 30 ani in luminozitatea pielii, Casa Givenchy a creat primul fond de ten din gama Prisme Libre. Compus in proportie de 97 % din ingrediente de origine naturala*, formula Prisme Libre Foundation ofera acoperire, un finish luminos si o actiune hidratanta. Aflandu-se la granita dintre make-up si skincare, el imbunatateste aspectul tenului zi dupa zi, sporind luminozitatea pielii.

*In conformitate cu standardul ISO 16128 Partile 1 si 2. Procentul de 3 % contribuie la optimizarea integritatii formulei in timp si la textura senzoriala.

MAESTRUL LUMINILOR

Complexul Advanced GlowTM aflat in inima formulei acestui fond de ten imbina o baza de 90 % skincare** imbogatita cu ingrediente cu rol iluminator si hidratant precum extractul de nasturtium si glicerina vegetala. Garanteaza un ten cu aspect proaspat, invaluit de lumina timp de pana la 12 ore* si hidratat timp de 24 ore.* **Procentajul bazei hidratante de fond de ten, cu exceptia pigmentilor si sidefului.

PRISME LIBRE PUDRA LIBERA

Descoperiti, de asemenea, Prisme Libre Loose Powder, iconica pudra in 4 culori a Casei Givenchy care garanteaza un ten cu aspect matifiat, perfectionat si radiant. Imperceptibila pe piele, textura sa aerata, ultra fina si delicata ofera un finish luminos pana la 6 ore, fara sa lase urme pe ten. Cu un singur gest, machiajul este fixat, pielea capata un aspect sublimat si reflecta lumina. .

PRISME LIBRE BLUSH

Givenchy iti rasfata tenul cu primul sau blush sub forma de pudra libera, compus din 4 nuante: Prisme Blush elibereaza culoare, ofera stralucire, sculpteaza trasaturile si subliniaza pometii intr-un mod natural. Nuantele se afla in perfecta armonie cu trasaturile tale, de la conturul pana la zonele proeminente ale fetei…Iti ofera un look natural proaspat, stralucitor. 

 Confortabil si usor de purtat cu tine datorita formatului sau nomad, flaconul este dotat cu o oglinda si un aplicator ce permite obtinerea unui efect construibil….aliatul ideal pentru retusuri pe parcursul zilei.

PERFECTIUNE PENTRU TENUL TAU