The Good For
Fragrance.

The Good For
Fragrance.

Parfumurile Good For ne ofera o noua experienta olfactiva: materii prime de exceptie si ingrediente de origine naturala. Sticle reciclabile sau reincarcabile, ambalaj sustenabil si ecologic. Astfel apar parfumurile indraznete, ce respecta si mediul. Descopera selectia noastra de parfumuri Good for you*, Good for a better planet** and Good for vegan***.

Parfumurile Good For ne ofera o noua experienta olfactiva: materii prime de exceptie si ingrediente de origine naturala.

Sticle reciclabile sau reincarcabile, ambalaj sustenabil si ecologic. Astfel apar parfumurile indraznete, ce respecta si mediul. Descopera selectia noastra de parfumuri Good for you*, Good for a better planet** and Good for vegan***.


Afla mai multe

By Rosie Jane

Din punct de vedere creativ, By Rosie Jane concepe parfumuri facute pentru a fi purtate in fiecare zi, care sunt inspirate din viata reala, exprimand senzatii reconfortante. In ceea ce priveste productia, By Rosie Jane este fara compromisuri: compozitii vegane, eco-responsabile, care nu au absolut nimic de ascuns, precum si interzicerea a peste 4000 de ingrediente daunatoare sanatatii noastre. Nu-i deloc rau! Gaseste mirosul sanatos pe care pielea ta il va adora!


Alte beneficii:


 • Ambalaje durabile: ambalaj din hartie reciclata si niciodata plastic de unica folosinta
 • Fabricat si pregatit manual (in Los Angeles!)

The 7 Virtues

Reconstruirea prin parfumuri: aceasta este misiunea mareata a brandului 7 Virtues. Florile sunt cultivate pentru a sprijini fermierii, oferindu-le locuri de munca. Rezultatul? Uleiuri esentiale organice pentru producerea unor parfumuri hipoalergenice, pe baza de alcool si trestie de zahar. Astfel au aparut miresmele naturale cu note de speranta.


Alte puncte forte:


 • Formule alcatuite din 22-30% uleiuri parfumate;
 • Parfumuri cu beneficii de aromaterapie pentru minte, corp si suflet;
 • Ambalaje din carton 100% reciclabil.

Floral street

Un parfum, da. Dar nu cu pretul planetei! Cele de la Floral Street au fost create cu ajutorul maestrului parfumier Jérôme Epinette si sunt produse fara costuri pentru planeta: ingredientele provin din surse durabile, ambalajele din carton, fabricate din celuloza (o premiera in industrie!) Sunt 100% reutilizabile, reciclabile sau compostabile. De asemenea, brandul este recompensat sau certificat pentru diferitele sale angajamente. Respect!


Les autres points (good) forts :


 • Alte puncte tari:
 • Toate parfumurile sunt certificate Leaping Bunny. Toate cutiile de ambalare sunt certificate de Forest Stewardship Council. Parteneriat cu World Land Trust pentru protectia padurilor grav amenintate.

Le Sourceur

Ce-ar fi daca am explora alte moduri de a experimenta parfumurile? La Le Sourceur, parfumurile nu sunt doar pulverizate pe piele, ci sunt difuze. Crezul lor? Uleiuri esentiale obtinute in mod durabil si responsabil, care respecta caracterul sezonier al materialelor obtinute. Rezultatele: o calatorie pentru simturile tale combinand mirosuri delicate si terapeutice de cea mai inalta calitate.


Celelalte note pozitive (bune):


 • Depozitat intr-o sticla de sticla 100% reciclabila si reutilizabila, fara ambalaj in exces
 • Produse lucrand mana in mana cu asociatii*; pentru un impact pozitiv asupra omului si asupra mediului
 • Produsele sunt 100% de origine vegetala si nu sunt testate pe animale

100Bon

Mirosi bine in timp ce te simti bine, te tenteaza asta? Aceasta este intreaga promisiune a 100BON: integrarea uleiurilor esentiale in parfumeria naturala, astfel incat sa ne putem bucura de beneficiile lor zilnic. Rezultat: parfumuri cu putere olfactiva pe care nu doar le purtam, ci le respiram! Sa te reconectezi cu tine insuti, sa te reconectezi cu natura.


Celelalte puncte tari (bune):


 • Sticle reincarcabile.
 • Fabricat in Franta.
 • Compozitii care sunt bune pentru trup si suflet.

Formule care contin cel putin 90% ingrediente de origine naturala. Maxim 1% parfum sintetic.

Pentru cei 100% vegani, am selectat produse de frumusete cu formule care nu contin ingrediente de origine animala.

Ingrediente, productie, fabricatie… Sunt atat de multe metode de a face ceva pentru planeta! Am descoperit pentru tine produse cu ingrediente provenite din resurse responsabile si/sau ambalaje ecologice.