Eleganta si rafinamentul extrem definesc aromele de lux care alcatuiesc colectia parfumurilor de nisa. Aceste parfumuri exceptionale pentru barbati si pentru femei, exacerbeaza simturile si ii transpun pe cei care le poarta in cele mai captivante taramuri olfactive.

Descopera selectia noastra exclusiva de parfumuri si lasa-te sedus(a) de aromele unice! 

SELECTIA NOASTRA PENTRU PARFUMURILE DE NISA


Originalitate, creativitate si un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela, renumit pentru stilul neconventional, colectia REPLICA si parfumurile inconfundabile.

Cum miros amintirile? Va raspund parfumurile REPLICA, create in colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumati-va si va veti aminti!


Parfumurile CoSTUME NATIONAL sunt creatii olfactive senzuale ce imbina atentia la detalii cu finetea si calitatea produselor made in Italy. Liniile pure şi senzuale ale flacoanelor aduc un tribut lumii artei si designului de la care brandul isi inspira abordarea minimalista si inconfundabila.Colectia Trussardi Le Vie di Milano Parfums este compusa din sase arome unisex extraordinare create de cei mai buni parfumieri ai momentului.


Parfumierii au desenat o harta olfactiva a diverselor zone, grupand mirosurile, stilul, emotia si obiceiurile tipice esentei milaneze.Tom FordTom Ford este unul dintre cei mai influenti designeri ai momentului. El a creat marca Tom Ford in 2005, cu intentia de a face din ea prima marca de lux a secolului XXI. Colectiile sale de imbracaminte pentru barbati si femei, accesoriile, ochelarii si produsele de infrumusetare, au in comun o eleganta moderna si senzuala, o expertiza exceptionala.


"Colectia Private Blend este laboratorul meu de parfumerie; Acesta este locul unde pot crea parfumuri originale, unice si eliberate de conventiile obisnuite intalnite in parfumerie.

Colectia Private Blend a fost dezvoltata pentru adevaratii iubitori de parfumerie"

-Tom Ford

LES ABSOLUS D’ORIENT, inspiratia unui parfumier de exceptie!


Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei Guerlain, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose si rare materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea parfumurilor Guerlain.


Colectia Les Absolus D’Orient iti transporta simturile prin intermediul traseului olfactiv oriental, unic, catre tinuturi fascinante si misterioase. Aromele fermecatoare, pretioase si senzuale capteaza puterea si frumusetea Estului.ChopardChopard prezinta colectiile sale de parfumerie de lux unisex. Parfumurile au ca sursa de inspiratie gradinile tropicale si orientale, gradini de vis impodobite cu cele mai aromate si mai colorate flori si fructe: Gardens of Tropics and Gardens of Paradise.

O noua colectie privata formata din 4 parfumuri masculine de exceptie se adauga celor doua: Gardens of the Kings. Aceasta colectie este un omagiu adus celui mai pretios, nobil si mitic ingredient natural din parfumerie, oud-ul. Mai pretios decat aurul, Oud Assafi este un ingredient etic, obtinut sustenabil de pe taramurile sacre din Bangladesh, in forma lui cea mai pura.

Galop d’Hermès, parfum sellier

Galop d’Hermès este un manifest contemporan care intruchipeaza libertatea absoluta la feminin si in materie de parfum. Pielea insufleteste mireasma trandafirului, care la randul sau preia conducerea in acest pas in doi inflacarat. Un veritabil obiect de exceptie: un flacon in forma de scara de sa, decorat cu o curea din piele de culoare portocalie.


Acqua di Parma este simbolul celui mai autentic, luminos si insorit stil Italian. Un stil recognoscibil datorita calitatii, creativitatii, elegantei, artei de a trai si maiestriei ce reprezinta chintesenta italiana. Pentru toate produsele sale, Acqua di Parma a selectat intotdeauna doar ingrediente exceptionale.Ambalajele sunt create de artizani italieni, folosind cele mai fine materiale. In fiecare produs, Acqua di Parma celebreaza onestitatea, generozitatea si simplitatea ce stau la baza stilului Italian si a atitudinii sale vesele si luminoase.