GUERL

Din 1828, Guerlain a explorat, inovat și perfectionat in arta crearii parfumurilor, produselor destinate ingrijirii pielii si machiajului. Creatori indrazneti, creatii legendare, know-how atemporal. Cultura frumusetii reprezinta semnatura proprie. Echipele noastre, „exploratori prin natura”, imbina in fiecare zi luxul și dezvoltarea durabila. In numele frumusetii clientilor nostri, in numele frumusetii creatiilor noastre, in numele frumusetii planetei.

AQUA  ALLEGORIA
AQUA ALLEGORIA

Minunile naturii si splendorile gradinilor sunt o sursa infinita de inspiratie care conduc calatoria parfumata in inima colectiei Aqua Allegoria.

ABEILLE ROYALE
ABEILLE ROYALE

Puterea deplina reparatoare a unei miere exceptionale cu eficienta dovedita asupra semnelor vizibile ale imbatranirii. O comoara naturala extrasa din insula Ouessant.

TERRACOTTA
TERRACOTTA

Pigmentii acestei pudre sunt o minune naturala a pamantului, selectati pentru a aduce lumina si o stralucire naturala sanatoasa pielii.

KISS KISS BEE GLOW
KISS KISS BEE GLOW

Toate virtutile hidratante ale mierii sunt concentrate pentru a iti imbunatati buzele cu cele mai uimitoare culori naturale ale gradinilor Guerlain.