Issey Miyake debordeaza de creativitate reusind sa se inspire din stilul architectural al cladirilor, din arta si intalniri memorabile. Acesta combina cu success traditia si avangarda, un aer sobru cu o pata de culoare, rafinamentul il presareaza cu elemente naturale, iar maestria cu procese de inalta tehnologie.

L’eau d’Issey
L’eau d’Issey

Semnaturile olfactive L'Eau d'Issey denota un ofera echilibru ideal intre seninatate si note olfactive explozive. Flacoanele de L'Eau d'Issey transcende timpul si stilurile, aerodinamic si subtire, liniile sale amintind de o picatura suspendata.

L’eau des Matieres
L’eau des Matieres

Atrage toate privirile cu L’eau d’Issey Pour Homme.Parfumurile masculine sunt perfecte pentru acest sezon, avand o compozitie vibranta si note proaspete de lemn de santal si fluiditatea apei . Adauga-le la colectia ta!

A drop d’Issey
A drop d’Issey

Te invitam de descoperi identitatea noului parfum A Drop D'Issey. Delecteaza-te cu oda naturii si scufunda-te in povesti colorate in mov si violet. Dezvaluie lumii caracterul tau feminin, ambitios si determinat sa descopere noi aventuri.