Frumusetea femeilor trece dincolo de aparente. Este un trandafir pe care Lancôme il ofera femeilor. Este o emotie pe piele, o trezire a tuturor simturilor, reflectia unei armonii intre inima, trup si spirit. Credem cu tarie ca fiecare femeie are frumusetea sa unica si dorim sa oferim tuturor libertatea de a inflori prin cele mai frumoase inovatii stiintifice. Pentru Lancome, frumusetea de maine va fi vie, generoasa, multidimensionala

LANCOME PARFUMERIE FEMININA
LANCOME PARFUMERIE FEMININA

Descopera selectia noastra iconica de parfum pentru femei. Parfumurile Lancôme intruchipeaza bucuria vietii si fericirea impartasita. Unica si atemporala, colectia noastra de parfumuri este potrivita pentru toate femeile.

LANCOME INGRIJIREA PIELII
LANCOME INGRIJIREA PIELII

Descopera expertiza Lancôme in ceea ce priveste inovatia in ingrijirea pielii prin serumurile si cremele sale. Adopta propria ta rutina personalizata.


LANCOME MACHIAJ
LANCOME MACHIAJ

Gaseste nuanta ta ideala de fond de ten de la Lancôme din colectia Teint Idole Ultra Wear. Un aspect final mat, rezistenta pana la 24H, chiar si la transfer, totul in timp ce asigura confortul pielii tale.

LANCOME INGRIJIRE PREMIUM
LANCOME INGRIJIRE PREMIUM

Pielea ta are nevoie de cea mai atenta forma de ingrijire. Descopera colectiile premium de la Lancôme, care te vor cuceri cu ingredientele sale pretioase.