0 recenzii

N/A

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
635779

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 08/07/24-28/07/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 26/06/24-23/07/24, pentru prima achizitie. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.


  • Ingrediente

  • Ingrediente

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, METHYL ANTHRANILATE, FARNESOL, EUGENOL, CI 14700 / RED 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2

Recenziile clienților

Conditii de publicare

Frumusetea femeilor trece dincolo de aparente. Este un trandafir pe care Lancôme il ofera femeilor. Este o emotie pe piele, o trezire a tuturor simturilor, reflectia unei armonii intre inima, trup si spirit. Credem cu tarie ca fiecare femeie are frumusetea sa unica si dorim sa oferim tuturor libertatea de a inflori prin cele mai frumoase inovatii stiintifice. Pentru Lancome, frumusetea de maine va fi vie, generoasa, multidimensionala.