Buffering Lotion - Lotiune anti-imperfectiuni

0 recenzii
Buffering Lotion - Lotiune anti-imperfectiuni
Actioneaza asupra imperfectiunilor de sub piele.Instructiuni de utilizare:1. Se depoziteaza intr-un ... Afla mai multe

135,00 Lei (1)
465,52 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
469789
 • Descriere  Actioneaza asupra imperfectiunilor de sub piele.Instructiuni de utilizare:1. Se depoziteaza intr-un loc racoros si uscat.2. Agita bine inainte de utilizare. Utilizeaza pe pielea curatata in prealabil.3. Aplica cu varful degetelor curate direct pe zonele afectate si permite produsului sa actioneze peste noapte. Poate fi folosit in fiecare seara pana la vindecare.A nu se folosi pe pielea cu leziuni sau in mod preventiv.A se evita zona din jurul ochilor.In caz de contact cu ochii, clateste cu apa din abundenta.

  Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • IngredienteActioneaza asupra imperfectiunilor de sub piele.Instructiuni de utilizare:1. Se depoziteaza intr-un loc racoros si uscat.2. Agita bine inainte de utilizare. Utilizeaza pe pielea curatata in prealabil.3. Aplica cu varful degetelor curate direct pe zonele afectate si permite produsului sa actioneze peste noapte. Poate fi folosit in fiecare seara pana la vindecare.A nu se folosi pe pielea cu leziuni sau in mod preventiv.A se evita zona din jurul ochilor.In caz de contact cu ochii, clateste cu apa din abundenta.

Vegan : Produse realizate cu ingrediente naturale.

AGITA BINE inainte de aplicarea cu ajutorul degetelor (curate) direct pe imperfectiunile subcutanate.
Se foloseste in fiecare seara. Nu aplica peste Lotiunea regulatoare (nici crema hidratanta sau de noapte).
A nu se utiliza ca produs preventiv. Lotiunea nu se va utiliza decat la nevoie pe imperfectiunile active.

Aplica cateva picaturi de Lotiune regulatoare pe cosuri, inainte de aplicarea unui strat fin de Masca cu efect de uscare.
Dupa 15 minute, clateste masca, apoi aplica o lotiune tonica inainte de o noua aplicare a Lotiuni regulatoare.

Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Hydrolyzed Yeast Protein, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Allantoin, Biotin, Isopropyl Myristate, Stearalkonium Hectorite, Pyridoxine HCl, Propylene Carbonate

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Recenzii

Conditii de publicare

Imbinand cele doua pasiuni ale sale, chimia si cosmetica, Mario Badescu s-a remarcat la nivel international ca fiind unul dintre cei mai renumiti specialisti din domeniul ingrijirii tenului. El are o abordare unica in ceea ce priveste ingrjirea tenului, luand in considerare atat partea chimica si complexitatile tenului, cat si increderea si satisfactia pe care le poti avea in urma unui ten sanatos, curat si radiant.

Te invitam sa incepi regimul tau de ingrijire cu produsele Mario Badescu pentru a te bucura de un ten curat, radiant si pur si simplu sanatos!