SEPHO

Jade Gua Sha Scalp And Neck - Pieptene Gua Sha

1.0 1 recenzii
Jade Gua Sha Scalp And Neck - Pieptene Gua Sha
85,00 Lei (1)
Un pieptene gua sha de jad pentru a ajuta la descurcarea parului si la masarea scalpului. ... Afla mai multe

85,00 Lei (1)
GOOD FOR

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
614390
Adauga codul COLLECTOR si primesti cadou Collector’s Box: Chloe - Eau de Parfum 5 ml, Jimmy Choo - Man Eau de Toilette 4.5 ml, Montblanc – Explorer Platinum 4.5 ml, Jean Paul Gaultier - Gaultier Divine 6 ml, Paco Rabane – Fame Parfum 4 ml, Armani - SI Eau de Parfum Intense 7 ml si Nina Ricci - Nina Le Parfum 4 ml, la orice achizitie online de minim 900 lei.*

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 25/10/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 15/11/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Oferta nu se aplica la achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 09/11/23-31/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect si pentru achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • tab description Descriere

  Un pieptene gua sha de jad pentru a ajuta la descurcarea parului si la masarea scalpului. Pieptenele descurca delicat parul. Gua sha de par SEPHORA COLLECTION este un accesoriu de infrumusetare care poate fi folosit zilnic, la fel ca un pieptene traditional, pentru a facilita descurcarea parului. Gua sha pentru scalp: noul mod de a te rasfata. Acest gua sha pentru par este mult mai mult decat un simplu pieptene de descurcare. Dintii sai sunt confectionati din jad pentru a masa scalpul si gatul. Utilizeaza acest pieptene in mod regulat ca instrument de masaj pentru a te relaxa cu adevarat. Modul perfect de a optimiza rutina ta de ingrijire a parului Bonusul? Acest gua sha este completarea perfecta pentru rutina ta de ingrijire a parului. Care este cel mai bun mod de a-l folosi? Acest gua sha poate fi folosit pe parul umed sau uscat, cu sau fara un produs de ingrijire a parului. Maseaza scalpul sectiune cu sectiune, folosind miscari lungi pentru a-l stimula si a incuraja relaxarea. Concentreaza-te pe zonele de langa urechi si chiar de deasupra gatului, folosind miscari verticale lungi pentru a reduce tensiunea. Dupa fiecare utilizare, spala Gua Sha cu apa si sapun. Inca un Bonus? Un instrument de masaj realizat din piatra naturala. Forma perfecta pentru masarea scalpului, a gatului si a cefei. Poate fi folosit cu toate produsele de ingrijire a parului. De ce noi cei de la SEPHORA COLLECTION il iubim? Utilizarea lui este cu adevarat relaxanta. Cartonul provine din lemn colectat din paduri gestionate durabil si este imprimat cu cerneluri de origine vegetala.

 • tab tips Mod de utilizare
  Acest gua sha poate fi folosit pe parul umed sau uscat, cu sau fara un produs de ingrijire a parului. Maseaza scalpul sectiune cu sectiune, folosind miscari lungi pentru a-l stimula si a incuraja relaxarea. Concentreaza-te pe zonele de langa urechi si chiar de deasupra gatului, folosind miscari verticale lungi pentru a reduce tensiunea. Dupa fiecare utilizare, spala Gua Sha cu apa si sapun.
 • tab ingredients Ingrediente
  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • Recenzii
  1.0/5
  1 recenzii
  Rating star Empty star Empty star Empty star Empty star
  • 5 Rating star
  • 4 Rating star
  • 3 Rating star
  • 2 Rating star
  • 1 Rating star
  1.0/5
  1 recenzii
  Rating star Empty star Empty star Empty star Empty star
  • 5 Rating star
  • 4 Rating star
  • 3 Rating star
  • 2 Rating star
  • 1 Rating star

  Madalina

  Genul: Femeie

  20/08/2023

  1/5
  Recenzie spontana fara confirmare de cumparare

  Calitate foarte proastă

  L-am scapat din mână în cadă (de la o înalțime de 20-25 cm) de și a crăpat…

  Ti se pare util?

  Raporteaza continutul nepotrivit

  Raportat

  Raporteaza continutul nepotrivit Raportat

Sephora Collection este o gama completa de produse pentru baie, ingrijire, machiaj si accesorii pentru toate nevoile si dorintele. Diverse si variate, creative si rafinate, concepute cu respect pentru calitatea autentica, aceste produse au fost create pentru a transforma frumusetea intr-o placere accesibila tuturor, simpla, distractiva si intotdeauna in tendinte!