LE SAUT Brume Parfumée LE SAUT Brume Parfumée

Ce este? Sursa Le Sourceur este o parte atractiva a materialelor noastre aduse din ... Afla mai multe
0 Aviz
LE SAUT - Brume Parfumée
220,00 Lei

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

587015
 • tab description Descriere

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Ce este?
  Sursa Le Sourceur este o parte atractiva a materialelor noastre aduse din caracteristicile producatorilor talentati care au realizat produsele pentru tine.

  Le Saut?
  Le Saut sustine ritualurile de purificare din Haiti si aduce un omagiu poporului sau, culturii sale sim ai ales vertiverului sau.

  Beneficii:
  Creat pentru a face fata zilelor lungi de lucru.

  GOOD FOR A BETTER PLANET*
  Ambalaje ecologice si/sau ingrediente provenite din surse sustenabile

  GOOD FOR VEGAN**
  Produse fara ingrediente de origine animala

  *Bun pentru planeta
  **Bun pentru vegani

 • tab tips Mod de utilizare
  Cum se utilizeaza?
  Brume Parfumée Le Sourceur se utilizeaza ca parfum de camera si pulverizat direct in interior pentru a-ti imbalsama delicat camerele de zi. Gandit pentru a se regasi intre parfumul de casa si ceata de perna, poate fi difuzat si pe suporturi precum pietricele, tesaturi (perne, pilote, perdele) sau batiste pentru ca parfumul sau delicat sa reziste si sa se difuzeze mai liber (mai ales intr-un dulap sau dressing). In cele din urma, mirosul sau delicios este o modalitate minunata de a lupta impotriva necazurilor vietii de zi cu zi.

  Sfaturi de utilizare:
  -- Pentru a pulveriza intr-o camera, prefera spatii mici de maxim 20m² si lasa-te transportata.
  - Se pulverizeaza pe un suport cum ar fi o batista, o banda de testare, o pietricica, respira de cateva ori pana cand mirosul se estompeaza. Vaporizeaza din nou.
  - Apasa spray-ul pentru a vaporiza si imprastia aburul parfumat. Prefera suporturile situate in apropierea orificiilor de admisie a aerului, cum ar fi perdele sau pereti (nu albi pentru a evita orice patare potentiala). Adapteaza numarul de apasari la volumul camerei de parfumat.
 • tab ingredients Ingrediente
  ALCOOL DÉNATURÉ, HUILES ESSENTIELLES : VETIVER, CYPRES, LEMONGRASS, MYRRHE DE NAMIBIE, SANTAL SPICATUM, ALCOOLAT : TUBÉREUSE

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • tab olfactory Note olfactive
  Familie olfactivă: lemnos, fum

  Parfum: Un ingredient major ghidează parfumul spray-ului aromat Le Saut: uleiul esențial de vetiver. Îl regăsim aici însoțit de numeroși complici gata să anunțe, să dezvăluie și să susțină fațeta sa lemnoasă singulară, începând cu chiparosul. Prima notă de sevă, verde și amețitoare, este îmbogățită cu accente zemoase și aromatice de lemongrass și se lasă purtată de smirna de Namibia, stabilă și unificatoare. Ca și cum ar fi captiv în această ambră vegetală, vetiverul radiază și umple aerul cu semnătura sa de fum, îmbogățită de catifelarea florală a alcoolatului de tuberoză. Ansamblul este deosebit de persistent, iar identitatea parfumului rămâne intactă, dar și fidelă.
 • Review-uri
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 116ms
  • reviews, product