Lift & Ferm - Set ingrijire

0 recenzii
Lift & Ferm - Set ingrijire
444,00 Lei (1)
888,00 Lei / 100ml
Pentru Cine Se PotrivestePentru Toate Tipurile de TenCe Este:Produsele favorite pentru rutina anti ... Afla mai multe

444,00 Lei (1)
888,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
558845
Adauga codul COLLECTOR si primesti cadou Collector’s Box: Chloe - Eau de Parfum 5 ml, Jimmy Choo - Man Eau de Toilette 4.5 ml, Montblanc – Explorer Platinum 4.5 ml, Jean Paul Gaultier - Gaultier Divine 6 ml, Paco Rabane – Fame Parfum 4 ml, Armani - SI Eau de Parfum Intense 7 ml si Mugler -Angel Elixir Eau de Parfum 5 ml, la orice achizitie online de minim 900 lei.*

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 25/10/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 09/11/23-31/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect si pentru achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 29/11/23-27/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect.

 • tab description Descriere
  Setul contine:

  - Full-size Clinique Smart Clinical™ MD Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt + Revolumize, 1.7oz/50ml

  - Fresh-Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%, 0.29 oz/8.5ml

  - Clinique Smart™ Custom-Repair Eye Treatment, 0.17oz/5ml

  Pentru Cine Se Potriveste

  Pentru Toate Tipurile de Ten


  Ce Este:

  Produsele favorite pentru rutina anti-imbatranire.


  Ce face:

  Rutina care sfideaza varsta, rezultate care sfideaza gravitatia cu aceste produse anti-imbatranire.Clinique Smart Clinical™ MD Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt + Revolumize combina doua creme intr-un singur recipient: crema-gel pentru a oferi fermitate instantanee si o crema densa pentru reumplerea instantanee a pielii. Fresh-Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% foloseste intreaga putere a Vitaminei C pure proaspete in cea mai mare concentratie pe care o avem disponibila pentru a oferi luminozitate tenului, uniformizand si retexturand aspectul pielii.  Clinique Smart™ Custom-Repair Eye Treatment aduce tehnologie inteligenta pentru preocuparile din zona ochilor, incluzand imbunatirea aspectului rdurilor de tip laba gastii. 

  Filozofia Clinique

  Simplu. Sigur. Eficient. Testat pentru a nu produce alergii. 100% fara parfum.Testat pentru a nu produce alergii. 100% fara parfum.

 • Recenzii

  Conditii de publicare

Inca din 1968, Clinique este un pionier al produselor de ingrijire a pielii si continua sa aiba aceeasi abordare fata de ingrediente, ca si atunci: fara alergeni, parabeni, ftalati, parfum sau ingrediente care ar putea dauna pielii. Toate produsele sunt verificate riguros printr-o serie completa de teste pentru a fi sigure pentru piele.
Simplu. Sigur. Eficient. Testat pentru a nu produce alergii. 100% fara parfum.