Makeup Eraser - Produs pentru demachiere

0 recenzii
Makeup Eraser - Produs pentru demachiere
Produs inovator pentru demachierea tenului. Mod de utilizare: Se foloseste cu apa calduta pentru a ... Afla mai multe

95,00 Lei (1)
Exclusiv

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
367225

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 08/07/24-28/07/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 26/06/24-23/07/24, pentru prima achizitie. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • Descriere

  Produs inovator pentru demachierea tenului. Mod de utilizare: Se foloseste cu apa calduta pentru a sterge impuritatile si machiajul, chiar si pe cel waterproof. Poate fi utilizat si impreuna cu un produs cosmetic pentru curatare sau demachiere. Dupa utilizare se clateste cu apa calduta si se reutilizeaza ca atare.  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • Ingrediente

Produs inovator pentru demachierea tenului. Mod de utilizare: Se foloseste cu apa calduta pentru a sterge impuritatile si machiajul, chiar si pe cel waterproof. Poate fi utilizat si impreuna cu un produs cosmetic pentru curatare sau demachiere. Dupa utilizare se clateste cu apa calduta si se reutilizeaza ca atare.Este de ajuns sa umezesti servetelul si sa indepartezi machiajul.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Recenziile clienților

Conditii de publicare

 

Make Up Eraser a fost creat in 2013, in SUA, de catre trei generatii de femei care faceau parte din aceeasi familie. "Scopul nostru este sa indepartam machiajul folosind exclusiv apa!" - Elexsis McCarthy, fondatoarea brandul.