SEPHO

Natural Effect False Lashes Starter Kit - Kit gene false

0 recenzii
Natural Effect False Lashes Starter Kit - Kit gene false
85,00 Lei (1)
Invata sa aplici genele false ca un profesionist intr-o clipita cu acest Starter Kit Sephora ... Afla mai multe

85,00 Lei (1)

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
619406
NOUTATE
 • tab description Descriere

  Invata sa aplici genele false ca un profesionist intr-o clipita cu acest Starter Kit Sephora Collection. - Un lipici transparent. un aplicator si o pereche de gene false cu efect natural inclusa - Gene false lejere si confortabile - Reutilizabile. - Vegane (fara materii prime de origine animala). Un kit de gene false cu un lipici transparent si un aplicator inclus. Kit-ul SEPHORA COLLECTION este un kit complet de gene false ideal pentru incepatori. Contine toate cele necesare pentru a aplica prima ta pereche de gene false intr-o clipita. In interior: gene false cu efect natural, un lipici transparent si un aplicator ergonomic cu prindere intuitiva. Rezultat: O aplicare usoara, rapida si precisa. Gene false cu aspect lejer, confortabil si natural. Acest kit include gene false cu efect natural pentru un rezultat inobservabil si confortabil. Fibrele sintetice ale acestor gene false au fost asamblate manual pentru a asigura o lejeritate si un confort optim pe pleoapa. Banda de nylon transparent se muleaza perfect pe genele naturale, fie ca sunt deschise sau inchise la culoare. Flexibila si lejera, se adapteaza pe toate formele de ochi. Rezultat: Un aspect inobservabil si o privire intensificata subtil. Gene false reutilizabile concepute intr-o maniera responsabila Aceste gene false SEPHORA COLLECTION sunt vegane: sunt fabricate in intregime din fibre sintetice. Ambalajul lor a fost dezvoltat intr-o maniera responsabila. Cartonul cutiei lor provine din paduri gestionate sustenabil si este decorat cu cerneala de origine vegetala. *Kit pentru incepatori


  Informatii despre mediul inconjurator

  TRIMAN

 • tab tips Mod de utilizare
  Cum sa lipesti genele false SEPHORA COLLECTION cu acest kit? Acest kit de gene false permite aplicarea rapida a genelor false, chiar si pentru incepatori sua incepatoare. Iata un tutorial de urmarit: - Ajusteaza lungimea benzii de gene in functie de marimea ochiului. Scurteaza genele false la coltul extern, daca este necesar.  - Apuca genele false cu aplicatorul furnizat in kit si aplica un strat de lipici pe genele false incluse de asemenea in kit, pe banda de nylon de la baza genelor false. Insista pe colturile interne si externe pentru o aderenta optima la pleoapa.  - Lasa lipiciul sa se usuce cateva secunde.  - Folosind aplicatorul, pozitioneaza banda de gene false pe pleoapa, cat mai aproape de linia genelor naturale. - Incepe prin a fixa centrul apasand delicat cu aplicatorul pe banda de gene false, apoi taie marginile urmand forma ochiului. - Optional: aplica mascara pe genele false. Cum sa indepartezi genele false SEPHORA COLLECTION? Indeparteaza genele false in 4 etape: nimic mai siplu, chiar si pentru un incepator. - Dizolva lipiciul de pe genele false cu ajutorul unui betisor de urechi imbibat in demachiant. Freaca capatul betisorului de urechi pe zona cu lipici intre genele false si piele. - Cu ajutorul aplicatorului, apuca marginea benzii lipite pe coltul extern al pleoapei. Dezlipeste treptat genele false mergand spre coltul intern al ochiului. - Daca este necesar, demachiaza si curata genele false eliminand resturile de lipici. - In final, aseaza genele false pe suportul din ambalajul original.
 • tab ingredients Ingrediente
  ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.
 • Recenzii

Sephora Collection este o gama completa de produse pentru baie, ingrijire, machiaj si accesorii pentru toate nevoile si dorintele. Diverse si variate, creative si rafinate, concepute cu respect pentru calitatea autentica, aceste produse au fost create pentru a transforma frumusetea intr-o placere accesibila tuturor, simpla, distractiva si intotdeauna in tendinte!