DIOR

Rouge Dior Couture Color Refillable Lipstick Ruj de buze reincarcabil Rouge Dior Couture Color Refillable Lipstick Ruj de buze reincarcabil

Rouge Dior este rujul Dior in culori couture. Oferindu-le buzelor o ingrijire florala autentica, ... Afla mai multe
0 Aviz
Rouge Dior Couture Color Refillable Lipstick - Ruj de buze reincarcabil
220,00 Lei

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

555113
  • tab description Descriere

    Rouge Dior este rujul Dior in culori couture. Oferindu-le buzelor o ingrijire florala autentica, este imbogatit cu extracte de origine naturala de floare de bujor rosu si de rodiu. Rouge Dior invaluie buzele in 35 de nuante indraznete, cu efect satinat, mat, metalizat sau catifelat. Este un ruj rezistent, care le asigura buzelor 16 ore de confort*. 

    Mai modern si mai luxos ca niciodata, noul Rouge Dior este decorat cu un nou ornament circular emblematic, reprezentat de initialele CD, ecou al look-ului de pe podiumurile de defilare ale Casei.  

Rujul Rouge Dior este acum reincarcabil, facand parte din strategia de sustenabilitate a Casei Dior. 
Culoare ultrarezistenta si luminoasa, bazata pe o combinatie perfecta de pigmenti si insotita de o aplicare delicata care de peste 60 de ani invaluie zambetele femeilor.
Astazi, Rouge Dior inoveaza printr-o noua formula pentru culori couture inca si mai indraznete & luminoase fara niciun compromis legat de confortul de durata. Acum este disponibil in 4 efecte: satinat, mat, metalizat si catifelat.