The Revitalizing Mist

0 recenzii
The Revitalizing Mist
Acest spray delicat împrospătează, hidratează și revitalizează. Înviorare instantanee. Această bruma ... Afla mai multe

505,00 Lei (1)
505,00 Lei / 100ml
Noutate

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
721046

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 08/07/24-28/07/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 26/06/24-23/07/24, pentru prima achizitie. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • Descriere

  Acest spray delicat împrospătează, hidratează și revitalizează. Înviorare instantanee. Această bruma delicată revigoreaza pielea cu ingrediente botanice marine și fermentul Miracle Broth care reînnoiește celulele.

  Afla mai multe

 • Rezultatele testelor

 • Compozitie

 • Ingrediente

 • Descriere
 • Rezultatele testelor
 • Compozitie
 • Ingrediente

Acest spray delicat împrospătează, hidratează și revitalizează. Înviorare instantanee. Această bruma delicată revigoreaza pielea cu ingrediente botanice marine și fermentul Miracle Broth care reînnoiește celulele.

94% of women reported their lips felt renewed, replenished and restored (after 4 weeks). *

*Consumer testing on 103 women after using product for 4 weeks.

Helps plump lips in just one use. 

Miracle Broth™: începe cu algele marine uriașe recoltat în mod durabil, apoi se transformă într-un elixir precum un chihlimbar auriu după 3 până la 4 luni de bio-fermentare. Rezultatul este o putere vindecatoare ce întărește bariera, calmeaza pielea și reînnoiește celulele. Este ingredientul pe care il infuzăm în fiecare produs La Mer.

Water\\Aqua\\Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Sucrose, Algae Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Medicago Sativa (Alfalfa) Seed Powder, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Sodium Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc Gluconate, Tocopheryl Succinate, Niacin, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Powder, Caffeine, Rosa Damascena Flower Water, Citric Acid, Benzophenone-4, Dipotassium Glycyrrhizate, Calcium Chloride, Sodium Sulfate, Magnesium Chloride, Potassium Nitrate, Potassium Phosphate, Citronellol, Geraniol, Disodium Edta, Sodium Citrate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Phenoxyethanol, Red 33 (Ci 17200), Ext. Violet 2 (Ci 60730) <Iln50120>

Recenziile clienților

Conditii de publicare

Istoria La Mer este una a sperantei, a perseverentei, a artizanatului de calitate si a puterii marii.
Inspirat de puterile vindecatoare ale marii, doctorul fizician aerospatial Max Huber a inceput o cercetare personala pentru a gasi cel mai bun tratament pentru pielea sa. Dupa ani de munca individuala meticuloasa, acesta a creat un proces bogat si complex de fermentatie, care a dat nastere pretiosului amestec Miracle Broth™, care se regaseste in toate produsele La Mer.