Ylang Ylang Espresso - Eau de Parfum

0 recenzii
Ylang Ylang Espresso - Eau de Parfum
150,00 Lei (1)
1.500,00 Lei / 100ml
Un parfum pentru femeile curajoase, tenace, misterioase si indraznete. Un parfum puternic gurmand si ... Afla mai multe

150,00 Lei (1)
1.500,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
460340
GOOD FOR
 • tab description Descriere

  Un parfum pentru femeile curajoase, tenace, misterioase si indraznete. Un parfum puternic gurmand si cremos, cu propriul curent electric. Vegan, persistent, de neuitat.
  Pentru rebele, ganditoare si femei-lider, un amestec remarcabil de modern de trandafir rosu, ylang-ylang si iasomie, combinat cu note linistitoare de cafea proaspat preparata, crema proaspata si piper Sichuan. Totul este recoltat in mod sustenabil la poalele muntelui Himalaya. Este un parfum care te ajuta sa evadezi.
  Parfumurile Floral Street au fost create de parfumierul Jerome Epinette, unul dintre cei mai buni din lume. Floral Street are grija de mediu, fiecare parfum contine materii prime din surse durabile, iar ambalajele au fost create pe baza urmatoarelor principii: reutilizabile, reciclabile sau compostabile si din surse durabile. Parfumurile Floral Street sunt chiar vegane.
  Fiecare parfum isi spune propria poveste si ofera o experienta de lux care va fi pe placul tuturor. Cu un nivel incredibil de 20% ulei de parfum, aceste parfumuri sunt magnifice si persistente.

 • tab tips Mod de utilizare
  Parfumul este intensificat de caldura corpului. Aplica-l pe cutele genunchilor si ale coatelor pentru un parfum mai puternic si de durata.
 • tab ingredients Ingrediente
  Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua/Water/Eau, Citronellol, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol, Citral, Limonene.

  Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

 • tab olfactory Note olfactive

  Familia olfactiva: cald si picant

  Categoria parfumului: gurmanzi calzi si dulci

  Note cheie: ylang-ylang, boabe de cafea, tiramisu

 • Recenzii

Parfumurile Floral Steet au fost create de catre parfumierul Jérôme Epinette,unul dintre cei mai buni parfumieri din lume. Pentru ca avem grija de mediul nostru, folosim numai materii prime, produse in mod durabil, asa ca am dezvoltat ambalaje bazate pe principii clare. Reutilizabile, reciclabile si durabile.
Suntem chiar vegani! Fiecare parfum spune povestea sa si ofera o experienta de lux care atrage pe toata lumea. Cu un continut de ulei de parfum de 20% incredibil, aceste parfumuri sunt de o durata minunata.