Parfumeria Prada: Poezia paradoxului In cadrul fiecarei prezentari de moda Prada, evenimentul ia nastere din contradictia dintre emotie si reflectie, cunoscut si necunoscut, armonie si neobisnuit. Fiecare parfum Prada aplica aceeasi metoda, aceea a unei alchimii care se confrunta, combina, transforma, pentru a crea spiritul olfactiv al luxului contemporan.

PRADA PARADOXE
PRADA PARADOXE

Un parfum floral de chihlimbar care invita femeile sa exploreze si sa exprime toate fatetele personalitatii lor. Prada Paradoxe este parfumul semnatura pentru femeile care sunt intotdeauna ele insele.

LES INFUSIONS
LES INFUSIONS

Les Infusions reinventeaza naturaletea intr-un mod hotarat, modern, pur si precis, bazandu-se pe mostenirea tehnicilor de parfumerie.

LUNA ROSSA
LUNA ROSSA

Un parfum proaspat orbitor, care incapsuleaza o explozie de bergamota, contrastand cu rafinamentul si senzualitatea extrema de vetiver si notele elegante de iris.
 

CANDY
CANDY

Parfumul feminitatii vesele: lasati-va fermecata de culorile pop stralucitoare si caldura tropicala, in cautarea unor flori fantastice intr-un joc stralucitor de oglinzi.