Au inceput Private Sales! Discount-uri de neratat pentru detinatorii de carduri Black si Gold.

Aici colectam pentru reciclare!
Vom da o noua viata ambalajelor.

ADU-NE RECIPIENTELE GOALE ALE PRODUSELOR TALE COSMETICE!
NOI NE OCUPAM DE RESTUL.

Fiecare ambalaj este sortat si procesat conform compozitiei sale, pentru a fi complet reciclat sau recuperat.

Ce va deveni ambalajul tau? Sticlele de parfum, borcanele de sticla pentru crema vor fi reciclate si vor deveni noi ambalaje, la fel ca recipientele de plastic, in timp ce ambalajele complexe si nereciclabile vor fi transformate in energie.

Aducand inapoi ambalajul, faci un mic gest care conteaza enorm! Si impreuna vom merge mult, mult mai departe. Pentru ca si aceasta este THE UNLIMITED POWER OF BEAUTY.

GASESTE MAGAZINUL CEL MAI APROPIAT DE MINE.

IN FRANTA AM RECICLAT:

15 875 664 tone

RECICLAREA: POATE FI TOTUL RECICLAT IN AMBALAJELE PRODUSELOR MELE?

Toate produsele pe care le colectam prin programul nostru Good for recycling vor fi sortate si vor fi tratate in conformitate cu standardele de mediu.

Materialele precum sticla sau plasticul aferent produselor de parfumurie, ingrijire si machiaj vor deveni materiale secundare pentru a putea fi utilizate in produse noi sau in productia de ambalaje. In ceea ce priveste materialele complexe cu diverse componente, acestea vor fi destinate productiei de energie.


CARE ESTE DIFERENTA DINTRE ARUNCAREA STICLEI DE PARFUM LA COSUL DE GUNOI SI ADUCEREA INAPOI IN MAGAZIN? CE SCHIMBARE APARE PENTRU CLIENTI?

Atunci cand clientii nostri isi aduc recipientele goale inapoi in magazin, pot fi siguri de faptul ca acestea vor fi reciclate corespunzator, in functie de componenta lor.

CATE STICLE DE PARFUM S-AU RECICLAT IN FRANTA?

Incepand din 2014, peste 5 milioane de sticle de parfum au fost reciclate in Franta.

POT FI RECICLATE MASCA DIN FIBRA DE UNICA FOLOSINTA SI AMBALAJUL ACESTEIA?

Mastile efective nu sunt inca reciclabile, dar Sephora Collection lucreaza intens la acest lucru, pentru a limita impactul lor asupra mediului. Speram ca in curand mastile noastre din material textil sa fie compostabile.

POT ADUCE IN MAGAZIN UN AMBALAJ AL UNUI PRODUS DE INFRUMUSETARE PE CARE NU L-AM ACHIZITIONAT DIN SEPHORA?

Noi acceptam toate ambalajele produselor cosmetice care pot fi reciclate. Nu ezita sa intrebi mai multe detalii in magazine, in cazul in care exista nelamuriri.

POT ADUCE IN MAGAZIN UN AMBALAJ AL UNUI PRODUS CARE NU ESTE COMPLET GOL?

Iti recomandam sa scoti restul de produs din recipient inainte de a-l depune in magazinele noastre.