Seasonly este un brand francez nascut dintr-o dorinta, simpla, dar esentiala, aceea de a reda experienta in frumusete. Combina placerea care se simte cu eficienta care se vede, intr-adevar. Si pentru ca puterea masajului este transformatoare, Seasonly a mers si mai departe cu Face Glow Bar: un concept unic pentru a transforma pielea si a-i trezi stralucirea in cateva minute.

FACE GLOW BAR
FACE GLOW BAR

Seasonly a dezvoltat Face Glow Bar: un concept unic de tratament care, cu ajutorul expertilor nostri in ingrijirea pielii, readuce stralucirea pielii la viata in 15 minute.

GUA SHA
GUA SHA

Quarz Gua Sha este un instrument expert anti-Imbatranire si are un efect de fermitate si de lifting. Datorita numeroaselor sale unghiuri, poate masa fata sau corpul cu un efect tintit.

EYE PATCHES
EYE PATCHES

Descopera primii plasturi de ochi reutilizabili care maresc eficacitatea cremei dumneavoastra pentru ochi prin promovarea patrunderii ingredientelor active.

SERUM IMPERFECTION
SERUM IMPERFECTION

imbogatit cu Niacinamida, Bakuchiol si Acid lactic, Acid Imperfection strange porii, combate hiperpigmentarea si exfoliaza fara a deteriora pielea.