SEPHO

Puterea
frumusetii pentru toti

Preturi accesibile. Produse de top. Create in mod responsabil.

visuel intro pastille

O frumusete mai responsabila.

Pentru Sephora Collection, ne straduim sa adoptam o atitudine tot mai responsabila in ceea ce priveste conceperea produselor noastre.
Aceasta se structureaza pe doua axe: munca pentru imbunatatirea conceptelor ambalajelor noastre si considerarea aspectelor etice si sociale in ceea ce priveste fabricarea produselor.
Veti regasi aici raspunsuri transparente la intrebarile pe care vi le puneti cu privire la produsele sau marca noastra.

O frumusete mai responsabila.

Pentru Sephora Collection, ne straduim sa adoptam o atitudine tot mai responsabila in ceea ce priveste conceperea produselor noastre. Aceasta se structureaza pe doua axe: munca pentru imbunatatirea conceptelor ambalajelor noastre si considerarea aspectelor etice si sociale in ceea ce priveste fabricarea produselor. Veti regasi aici raspunsuri transparente la intrebarile pe care vi le puneti cu privire la produsele sau marca noastra.

pastille

Puterea
frumusetii
pentru toti

Preturi accesibile.
Produse de top.
Create in mod responsabil.

Formulele
noastre

O selectie
riguroasa de ingrediente ...

Formulele noastre respecta cele mai stricte reglementari internationale in termeni de siguranta, in special reglementarea europeana deosebit de stricta..

EN SAVOIR PLUS >>

Formulele noastre respecta cele mai stricte reglementari internationale in termeni de siguranta, in special reglementarea europeana deosebit de stricta..

De peste zece ani, ne-am impus un caiet de sarcini strict pentru selectarea ingredientelor noastre, in plus fata de reglementarile in vigoare.  Astfel, am intocmit o lista de evidenta a numeroaselor ingrediente pe care le evitam sau limitam in formulele noastre, bazandu-ne pe controlul stiintific si reglementar permanent.

Aceasta lista este actualizata constant.
Acest lucru ne determina, de exemplu, sa suspendam uneori utilizarea unei substante controversate aflate in dezbatere publica.

EN SAVOIR MOINS
visuel selection d'ingrédient
visuel full visuel full

Teste exigente
pe intregul parcurs al conceperii

De-a lungul dezvoltarii cosmetice, majoritatea produselor sunt supuse la peste cincisprezece teste.  Aceste teste sunt realizate pe trei niveluri: la furnizori, in laboratorul intern nostru de calitate si in laboratoare independente. De-a lungul intregului proces, formulele si ambalajele sunt regandite si ajustate, daca este cazul, apoi validate definitiv inainte de etapa de productie.