Pana la -32% la parfumurile selectate pana pe 22.07.2025
Prezenta lor in formularea unui produs de ingrijire este o garantie a eficacitatii pe care o poti simti. Vorbim despre super molecule care ofera cele mai bune proprietati pentru a imbunatati pielea si parul.
Ne gandim la vitamina C pentru stralucire, acidul hialuronic care improspateaza pielea, AHA si BHA care exfoliaza si ajuta la reinnoirea celulelor; ca sa nu mai vorbim de retinol, keratina, colagen sau acid salicilic care dezvaluie frumusetea ta unica.
Skincare
Haircare
Cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si anti-imbatranire, vitamina C este un ingredient activ care ajuta la combaterea primelor semne de imbatranire a pielii.
Vitamina C este un antioxidant puternic care se gaseste in mod natural in anumite alimente (cum ar fi fructele citrice si kiwi!). Produsele de frumusete il adopta si ofera formule cu vitamina C in diferite forme si care apar in listele de ingrediente sub denumirile ACID ASCORBIC si GLUCOZID ASCORBIL.
Vitamina C ajuta la inhibarea productiei de melanina. Ajuta la reducerea aspectului petelor intunecate pentru o nuanta mai uniforma a pielii. Proprietatile sale antioxidante ajuta la reducerea semnelor de imbatranire.
Lumineaza pielea si este, de asemenea, un antioxidant.
Piele fara vitalitate, pete maronii.
Incepe cu o formula cu concentratie scazuta pentru a vedea cum reactioneaza pielea. Daca ustura putin, e normal. Dar daca te simti mai rau, discuta cu dermatologul tau.
AHA si BHA au devenit exfolianti esentiali care rafineaza textura pielii si ajuta la combaterea imperfectiunilor.
Aceste molecule sunt integrate in formulele de ingrijire a pielii pentru a imbunatati aspectul pielii si pentru a reduce aspectul ridurilor, liniilor fine si a petelor. Se gasesc adesea in peeling-uri si scrub-uri blande (fara cereale) dar si in seruri de aplicat noaptea pentru a exfolia usor pielea.
Acidul lactic si acidul glicolic exfoliaza pielea pentru a elimina ridurile fine si pentru a elimina ridurile fine. Bonus: ajuta pielea sa absoarba mai bine tratamentele din rutina ta de infrumusetare.
Imbunatateste apsectul pielii.
Pete, pori vizibili.
Verifica instructiunile de utilizare. In general, se recomanda utilizarea produselor de ingrijire a pielii pe baza de acid lactic si/sau acid glicolic o data la doua nopti sau chiar o data sau de doua ori pe saptamana. Daca ustura putin, e normal. Dar daca te simti mai rau, discuta cu dermatologul tau.
Indispensabil in cosmetica, acidul hialuronic este un stimulator de umiditate care capteaza apa pentru a face pielea mai frumoasa si mai plina.
Este o molecula care capteaza apa. Se gaseste in mod natural in organism, dar productia sa scade in timp. Din fericire, poate fi sintetizat si incorporat in diverse seruri si produse de ingrijire a pielii pentru a profita de actiunile sale hidratante.
Acidul hialuronic este molecula hidratanta suprema: umple spatiile dintre celulele pielii pentru a reda volumul, densitatea si elasticitatea.
Reumple aspectul pielii, netezeste si reda supletea pielii.
Strangerea, pierderea elasticitatii, piele uscata.
Ai gasit formula potrivita pentru tine? Aplica-l in mod regulat pentru a te bucura de beneficiile sale.
O adevarata combinatie de putere anti-imbatranire, retinolul si bakuchiolul permit pielii sa reinnoiasca vitamina A pentru a lupta impotriva ridurilor si a pierderii elasticitatii.
Retinolul este o versiune sintetica a vitaminei A deoarece vitamina A este rar folosita in forma sa bruta. Retinolul este un tip usor de retinoid (un termen generic pentru toata vitamina A sintetica). Bakuchiol, care este pe baza de plante, este o alternativa naturala la retinol.
Retinolul si bakuchiolul ajuta la stimularea reinnoirii celulare, care ajuta la reducerea ridurilor, la combaterea pierderii fermitatii, netezirea texturii pielii, limitarea petelor intunecate...!
Netezeste si intareste pielea.
Riduri, pierderea elasticitatii.
Incepe prin a incorpora retinolul in rutina ta cateva nopti pe saptamana, folosind o formula cu concentratie scazuta si o cantitate mica. Apoi creste treptat frecventa aplicarii si concentrarea.
Este molecula care ajuta la unificarea, purificarea si netezirea pielii. Acidul salicilic este unul dintre cele mai bune atuuri pentru a obtine un rezultat perfect al tenului.
Acidul salicilic este o molecula extrasa din anumite plante precum scoarta de salcie, dar si migdale, rosii si zmeura. In forma sa sintetica, este ingredientul vedeta al produselor de ingrijire a pielii anti-imperfectiuni, dar si al machiajului tenului dedicat tenului mixt pana la gras.
Acest ingredient curata pielea, eliminand diverse impuritati si reducand petele si aspectul porilor in timp ce uniformizeaza tenul.
Netezeste si uniformizeaza pielea, purifica, reduce petele.
Pete, nuanță neuniformă a pielii, puncte negre si puncte albe.
Verifica instructiunile de utilizare. Chiar daca este potrivit pentru pielea sensibila, se recomanda sa nu folosesti acidul salicilic in fiecare zi, ci 2-3 seri pe saptamana. O usoara senzatie de usturime este normala, dar daca este prea puternica, clateste-ti fata si consulta rapid un specialist.
Colagenul este un ingredient esential in lupta impotriva pierderii fermitatii epidermei. Intareste si inmoaie pielea pentru a lupta impotriva primelor semne de imbatranire si a prelungi tineretea pielii.
Colagenul este o proteina produsa de organism in cantitati suficiente... Dar aceasta productie scade odata cu varsta. Pentru a compensa aceasta incetinire, cosmeticele preiau controlul. In ingrijirea pielii sau suplimentele alimentare, produsele pe baza de colagen fac pielea mai ferma, dar stimuleaza si productia naturala a acestei proteine, pentru un dublu efect de frumusețe.
Asigurand coeziunea tesuturilor intre ele, colagenul creeaza un efect tensor care permite pielii sa ramana tonifiata si plina si sa formeze ovalul fetei.
Intareste si intinde pielea.
Pierderea fermitatii si elasticitatii.
Ai gasit formula potrivită pentru tine? Aplica-l in mod regulat pentru a beneficia de beneficii. Nu ezita sa combine mai multe produse pe baza de colagen in rutina ta de frumusete.
Filtrele UVA si UVB ne ajuta sa ne protejam de razele daunatoare ale soarelui.
UVA si UVB sunt cele doua tipuri de lumina solara care patrund in stratul de ozon. In timp ce ofera lumina si caldura, ultravioletele A si ultravioletele B provoaca unele daune pielii. Prin urmare, trebuie sa ne protejam de ele zilnic si atunci cand suntem expusi la soare.
Exista 2 tipuri de filtre impotriva UV: filtre chimice care vor reactiona cu razele UV pe care le vor absorbi; si filtre minerale (oxid de zinc, dioxid de titan...) care vor crea o bariera pe piele pentru a impiedica fizic patrunderea razelor UV.
Ajuta la protejarea pielii si la prevenirea daunelor UV.
Expunerea la soare.
Asigura-te ca iti cureti fata seara pentru a indeparta orice reziduu de protectie solara care ar putea infunda porii.
Regulator de sebum, un protector antiinflamator, purificator, pentru bariera pielii: aceasta forma de vitamina B3 este un ingredient „versatil”, facandu-l un activ cheie in seruri si creme hidratante.
Cunoscuta si sub denumirea de nicotinamida, niacinamida este una dintre cele trei forme pe care le poate lua vitamina B3. Prezent in cerealele integrale sau in anumite legume verzi, este acum sintetizat pentru a fi inclus in cosmetica.
Niacinamida intareste bariera hidrolipida si ajuta la protejarea epidermei. De asemenea, ajuta la reducerea aspectului porilor si la reducerea excesului de sebum pentru un ten mai uniform si mai clar.
Protejeaza pielea, rafineaza porii, absoarbe excesul de sebum.
piele grasa si piele cu nuanta neuniforma.
Niacinamida este potrivita pentru toate tipurile de piele. Aceasta forma de vitamina B3 poate fi utilizata in combinatie cu toate celelalte ingrediente active. In caz de furnicaturi sau iritatii, consulta un dermatolog.
Hidrateaza pielea fara a o ingrasa, promisiunea squalanului, o molecula apropiata de filmul hidrolipidic al pielii pentru a proteja pielea.
Squalanul este o molecula cu proprietati hidratante si emoliente. Ca protector, joaca un rol cheie in mentinerea pielii suple si moale. Retine ca squalanul este prezent si in multe produse de ingrijire pentru parul moale si usor de gestionat.
Squalanul este aproape de squalen, o componenta naturala a sebumului uman. Ajuta la intarirea barierei hidrolipidice a pielii pentru a ajuta la mentinerea umiditatii. Cunoscut pentru proprietatile sale emoliente, lasa pielea moale si supla, fara un finisaj gras.
Hidratare, netezire.
Piele uscata, deshidratata.
Squalanul este in general foarte bine tolerat de piele datorita formulei sale, care este aproape de sebumul produs in mod natural de corpul uman. Aceasta molecula poate fi utilizata in combinație cu orice alt ingredient activ. In caz de reactie a pielii, consulta un dermatolog.
Parul tau este plictisitor, te mananca scalpul? Pentru a-l rasfata, incepe prin a-i face o detoxifiere. Aceasta faza permite oxigenarea și calmarea. Plantele si mineralele sunt ingrediente destul de bune pentru a face asta.
Mineralele si plantele au multe virtuti pentru a indeparta unele impuritati. Astringente, antiinflamatoare, absorbante sau exfolianti naturali, ajuta la reglarea sebumului, calmeaza iritatiile scalpului, reduce matreata si repara parul fragil...
Ai gasit compozitia care ti se potriveste? Aplica-l in mod regulat pentru a te bucura de beneficiile sale.
Cel mai mic pret: 385,00 Lei -30%
Indiferent daca este uscat, amestecat sau gras, parul trebuie hranit pentru a ramane puternic. Daca parul tau este casant, aceasta faza este si mai inevitabila pentru ca permite fibrei de par sa se „recupereze” pentru a absorbi mai bine tratamentele de reparare. Se stie ca uleiurile sunt hranitoare.
Extrase din fructe, seminte, plante, uleiuri vegetale combina nutritia si protectia. De fapt, ei amesteca beneficiile ingredientelor lor (masline, avocado, jojoba, nuca de cocos...) cu acizi grasi, capabili sa mentina filmul hidrolipidic al parului. Virtuti cunoscute inca din Antichitate pentru rezultate de luciu, catifelare si elasticitate...
Uleiul de jojoba este potrivit atat pentru parul uscat, cat si pentru parul gras, deoarece compozitia sa unica este similara cu sebumul uman si, prin urmare, il poate regla: umple golurile sau potoleste excesele.
Varfuri despicate, par fragil, tern sau slab...Toate semnele care arata o fibra de par deteriorata. O singura solutie: ofera-i molecule si proteine, adesea baza constitutiei sale naturale. Aceasta include cheratina, un element cheie pentru par.
La fel ca si pielea, parul produce in mod natural unele molecule pentru a ramane sanatos. Pana in ziua in care productia acestuia scade (agresiuni exterioare, varsta...) Pentru a compensa acest declin, poti adopta tratamente de ingrijire a parului care le includ dar ii poti oferi si alte componente care contin forme naturale sau sintetice. O ingrijire in profunzime pentru parul reparat, mai moale si mai stralucitor.
You’ve found what works for you? Apply it regularly to enjoy its benefits.