Tom Ford este unul dintre cei mai influenti designeri ai momentului. El a creat marca Tom Ford in 2005, cu intentia de a face din ea prima marca de lux a secolului XXI. Colectiile sale de imbracaminte pentru barbati si femei, accesoriile, ochelarii si produsele de infrumusetare, au in comun o eleganta moderna si senzuala, o expertiza exceptionala.

OMBRE LEATHER
OMBRE LEATHER

Libertatea vine din interior, inima desertica a vestului infasurata in piele. Piele pe piele, Ombré Leather se dezvaluie ca un peisaj in straturi, in care intinderi de stanca se transforma in linistea rasaritului de soare, la orizont.

OUD WOOD
OUD WOOD

Unul dintre cele mai rare, pretioase si scumpe ingrediente din arsenalul unui parfumier, lemnul de oud este adesea ars in temple. Lemnul exotic de trandafir si cardamomul fac loc unui amestec din lemn de oud fumegand, lemn de santal si vetiver. Boabele de tonka si chihlimbarul adauga caldura si senzualitate.

Black Orchid
Black Orchid

Un parfum sofisticat si senzual de acorduri bogate si intunecate, mixate cu o potiune seducatoare de orhidee neagra si condimente, este deopotriva modern si atemporal. In sticla neagra canelata, Black Orchid reprezinta o declaratie de stil si farmec, iconica, de neuitat.

MAKE UP
MAKE UP

Piesa centrala a colectiei de culori TOM FORD. Fiecare quad este compus din patru nuante care se completeaza intre ele si permit obtinerea mai multor look-uri: de la un smokey eye indraznet, la un strop de culoare sexy si orice altceva intre ele.