Tom Ford este unul dintre cei mai influenti designeri ai momentului. El a creat marca Tom Ford in 2005, cu intentia de a face din ea prima marca de lux a secolului XXI. Colectiile sale de imbracaminte pentru barbati si femei, accesoriile, ochelarii si produsele de infrumusetare, au in comun o eleganta moderna si senzuala, o expertiza exceptionala.

OUD MINERALE
OUD MINERALE

Oud Minérale imbina notele bogate de Oud cu mineralitatea oceanica racoritoare. Caldura Oud-ului este condimentata cu un val de piper roz proaspat, in timp ce balsamul de conifere si Ambergris echilibreaza inflexiunile pamantii si marine.  Un amestec de esente lemnoase infumate se imbraca in moscuri senzuale, care iti cuprind pielea, formand o fuziune contrastanta de elemente.

VANILLA SEX
VANILLA SEX

Vanilia, unul dintre cele mai cautate ingrediente in industria moderna a parfumeriei, isi asuma un rol care nu este deloc obisnuit. Adictiva prin natura sa, plina de farmec prin design, o interactiune captivanta de note de vanilie profunde si luminoase devine protagonista in VANILLA SEX. O experienta de neuitat, VANILLA SEX este un simbol al placerii senzuale, departe de a fi inocenta.

LIQUID LIP LUXE MATTE
LIQUID LIP LUXE MATTE

TOM FORD prezinta Liquid Lip Luxe Matte, o noua serie de nuante de mare impact care se aplica intr-un finish elastic si confortabil. Nuantele intense, rezistente la transfer si usor de construit se contopesc confortabil cu buzele si ofera o senzatie cremoasa, asemanatoare unui nor. .

CAFÉ ROSE
CAFÉ ROSE

O adiere de placere care surprinde senzualitatea neimblanzita a unui trandafir rafinat, infuzata cu un accent neasteptat de cafea neagra. .