BLACK OPIUM OVER RED – O NOUA CAUTARE A SIMTURILOR

Porneste intr-o calatorie care iti va trezi toate simturile: noul parfum Black Opium Eau de Parfum Over Red de la Yves Saint Laurent. Fructat. Palpitant. Hipnotizant. Multi-senzorial.

BLACK INTO RED. RED INTO BLACK.

Pretios. Colorat. Sticla emblematica BLACK OPIUM capata o noua nuanta hipnotizanta. Invaluita intr-un ton rosu si lacuit emana o dominanta suculenta a acordului de cirese.

O NOUA AROMA: ACORD DE CIRESE


Semnatura florala si cea a parfumului de cafea Black Opium este acum completata de o noua senzorialitate rosie. Acordul floral si notele de cafea se intrepatrund cu noua expresie rosie datorita unui ingredient unic si suculent: acordul de cirese. Un nou univers fructat pentru Black Opium.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM

Acest parfum seducator este inspirat de femeia indrazneata. Este incurajat de parfumul puternic al cafelei si captiveaza simturile cu o baza dulce de vanilie si o explozie florala in inima parfumului.

BLACK OPIUM LE PARFUM

Experimenteaza puterea palpitanta a BLACK OPIUM LE PARFUM. O singura pulverizare a parfumului te va cufunda intr-un val intens si senzual de vanilie, care sporeste atat semnatura buchetului floral, cat si pe cea emblematica a cafelei.

BLACK OPIUM ILLICIT GREEN

Indrazneste o schimbare ilicita si traieste o experienta energizanta! Notele de cafea sunt captivante cu suprinzatoarea si suculenta esenta a mandarinelor verzi si un delicios de cremos acord de smochine. Rezultatul? Un shot de adrenalina electrizanta!