INGREDIENTE PROVENITE DIN TOATA LUMEA

“Am trait si am calatorit in toata lumea si am vrut sa ma asigur ca Fenty Skin ofera tot ce este mai bun atunci cand vine vorba despre ingrediente. Am vrut ca formulele sa fie eficiente, sigure, curate, care sa respecte si sa celebreze ceea ce ne-a oferit planeta”. — RIHANNA

1
/6
CIRESE DE BARBADOS

Cand Rihanna se afla acasa, adora sa bea un suc de cirese de Barbados, pentru un plus de energie. Cunoscute ca acerola, aceste cirese tropicale contin mai multa vitamina C decat portocalele, lucru ce asigura luminozitatea tenului.

Descopera produsul
2
/6
GINKGO BILOBA

Un copac cunoscuta in antichitatea chineza pentru proprietatile sale vindecatoare. Ajuta la reglarea cantitatii de sebum si la uniformizarea pielii.

Descopera produsul
3
/6
MIRT LAMAIOS AUSTRALIAN

Australienii folosesc de mult aceasta frumoasa planta cu flori in traditiile lor tamaduitoare. Contribuie la reglarea excesului de sebum si minimizeaza aspectul porilor.

Descopera produsul
4
/6
STAFID JAPONEZ

De mai bine de 1000 de ani, aceasta planta a fost folosita in Asia ca remediu impotriva mahmurelii. Asadar, este utilizata pentru detoxifiere.

Descopera produsul
5
/6
PEPENE KALAHARI

Acest pepene salbatic traieste intr-un mediu desertic. Bogat in antioxidanti si vitamine, contribuie la hidratarea pielii.

Descopera produsul
6
/6
NIACINAMIDE

Cunoscut sub numele de vitamina B3, acest ingredient ajuta la reducerea aspectului petelor brune, la uniformizarea nuantei tenului si lupta impotriva luciului inestetic.

Descopera produsul