Inspirata de stilul sau de viata international, Rihanna reuneste ingrediente din intreaga lume si le combina cu cele mai eficiente formule de ingrijire a pielii, precum acidul hialuronic si niacinamidele, cu rezultate dovedite stiintific.
Fenty Skin este ingrijirea potrivita pentru toate tipurile de piele. O piele care se simte incredibil si care te face si pe tine sa te simti asa.
Alatura-te noii culturi a ingrijirii pielii!

RUTINA DE TRATAMENT A RIHANNEI IN 3 PASI
RUTINA DE TRATAMENT A RIHANNEI IN 3 PASI

"Fenty Skin reprezinta rutina mea ideala de ingrijire. Am vrut produse simple si accesibile, care sa usureze sarcina de a alege si compune o rutina de ingrijire a pielii de la zero. Astfel, am creat aceste produse pentru a oferi o experienta universala, potrivita pentru oricine."
- RIHANNA

GRIJA PENTRU MEDIU
GRIJA PENTRU MEDIU

„Am vrut ca produsele sa fie placute vizual, functionale dar si ecologice.”
- RIHANNA
Imagineaza-ti: materiale reciclabile si recipiente reincarcabile.

Ingrediente din intreaga lume
Ingrediente din intreaga lume

"Stilul meu de viata international m-a determinat sa aleg cele mai bune ingrediente din intreaga lume si cele mai eficiente formule de ingrijire a pielii." - RIHANNA

O piele sanatoasa, un machiaj impecabil : produsele Fenty Skin au fost dezvoltate pentru a fi un aliat in aplicarea perfecta a produselor de machiaj Fenty Beauty, oferind baza perfecta !

HOLIDAY SETS

Bucura-te de sarbatori cu seturile must-have de la Fenty Skin ! Setul The Before-Bed iti ofera un somn de frumusete si buze perfect ingrijite intr-o cutie + The Body Duo pentru o piele fina, hidratata si hranita. 

ESENTIALUL PENTRU INGRIJIREA CORPULUI

Obtine o piele ca de pe plaja din Caraibe direct dupa dus cu aceste produse. Incepe prin a exfolia cu Buff Ryder, un gomaj extrem de fin si cu enzime din fructe, inspirat din arome tropicale. Dupa foloseste Butta Drop, o crema de corp bogata pe baza de uleiuri, unturi si extracte tropicale.

Clean at Sephora