Bucura-te de cele mai avansate tratamente dermatologice, cu formule simple si eficiente! THE INKEY LIST a aparut din convingerea ca tratamentele cutanate de inalta calitate trebuie sa fie si accesibile. THE INKEY LIST decodifica limbajul frumusetii, cu o colectie de tratamente-vedeta, la preturi accesibile.

Dezvoltata pentru a aborda diverse probleme ale pielii, marca THE INKEY LIST ofera tratamente personalizate si adaptate tuturor tipurilor de piele.

INGRIJIREA PIELII
INGRIJIREA PIELII

Exploreaza produsele noastre de ingrijire a pielii cu ingrediente premium, formulate pentru a iti satisface nevoile specifice, pentru a oferi rezultate reale si pentru a iti construi o rutina unica de ingrijire a pielii.

SUPERSOLUTIONS
SUPERSOLUTIONS

Dezvoltat cu dermatologi, SuperSolutions este o gama de ingrijire a pielii specializata si dovedita clinic pentru problemele persistente ale pielii.

BODY
BODY

Cu INKEY Body, umplem o lacună și explicăm de ce exfolierea chimică este pasul esențial de care are nevoie pielea dvs. pentru a-și elibera întregul potențial.

PAR SI SCALP
PAR SI SCALP

Mancarimea scalpului? Prea multe produse acumulate? Suntem aici pentru a te ajuta sa gasesti ingredientele pentru a iti alunga problemele parului.