Bine ati venit in locul in care arta si stiinta se imbina armonios. Haus Labs by Lady Gaga este o marca de cosmetice vegane, netestate pe animale, care promoveaza o atitudine pozitiva, plina de curaj si creativitate, cu ajutorul unui machiaj caracterizat de inovatii tehnologice, cu produse extrem de pigmentate si cu performante deosebite, care se potrivesc tuturor.

Triclone™ Skin Tech Foundation
Triclone™ Skin Tech Foundation

Un produs cu o formula virala, care a castigat numeroase premii, cu ingrediente exclusive pentru un finisaj luminos si natural. Acoperire medie, fara senzatie de incarcare, disponibil in 51 de nuante.

Buze
Buze

Puneti-va buzele in valoare cu ajutorul produselor inovatoare pentru buze, disponibile intr-o serie de nuante exclusive apreciate de toata lumea, intr-o gama variata de finisaje care se adapteaza oricarui tip de machiaj.

Ten
Ten

Produsele dvs. preferate pentru ten sunt acum aici. Explorati gama aprobata de artisti, care a castigat numeroase premii, imbogatita cu ingrediente exclusive.

Obraji
Obraji

Creati obraji stralucitori cu ajutorul pudrelor pulbere si compacte cu textura matasoasa, care ilumineaza, sculpteaza, evidentiaza si adauga o nota de culoare uniforma tuturor tipurilor de ten.