ADVANCED GÉNIFIQUE

Descopera Advanced Génifique, primul pas in orice rutina pentru ingrijirea tenului, indiferent de varsta sau de tipul de piele. Advanced Génifique repara si activeaza cele zece semne ale tineretii: cinci semne vizuale – reducerea ridurilor fine si a celor profunde, stralucire, claritate si aspect uniform al tenului; cinci semne tactile – textura, elasticitate, tonifiere, fermitate si efect de lifting.

CUM SE APLICA?

Aplica pe pielea perfect curata, atat dimineata, cat si seara, inainte de ritualul de ingrijire obisnuit. Pipeta de auto-incarcare ofera doza perfecta pentru o singura aplicare.

Primul pas in rutina de ingrijire a tenului

Formula Advanced Génifique integreaza ultimele descoperiri ale cercetatorilor Lancôme si aduce fiecarui strop de produs cu aproape 40% mai multi agenti activi, pentru rezultate exceptionale: astfel, in doar sapte zile, pielea are un aspect intinerit.

Descopera rutina Advanced Génifique

Aceeasi tehnologie avansata in ingrijirea pielii Advanced Génifique este integrata si in celelalte produse din gama iconica de la Lancôme. Afla mai multe despre produsele care vor reda tenului tau tineretea, puterea si stralucirea.