• The product image is missing!

Baise Vole - Eau de Parfum Limited edition

0 recenzii
Baise Vole - Eau de Parfum Limited edition
576,00 Lei (1)
576,00 Lei / 100ml
Editia Limitata Cartier d'Amour reuneste locul de legenda parizian, Rue de la Paix, semnificativ ... Afla mai multe

576,00 Lei (1)
576,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

  • visa
  • mastercard
274718
Adauga codul COLLECTOR si primesti cadou Collector’s Box: Chloe - Eau de Parfum 5 ml, Jimmy Choo - Man Eau de Toilette 4.5 ml, Montblanc – Explorer Platinum 4.5 ml, Jean Paul Gaultier - Gaultier Divine 6 ml, Paco Rabane – Fame Parfum 4 ml, Armani - SI Eau de Parfum Intense 7 ml si Mugler -Angel Elixir Eau de Parfum 5 ml, la orice achizitie online de minim 900 lei.*

*Oferta exclusiva pe sephora.ro si in APP, in limita stocului disponibil, in perioada 25/10/23-12/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 09/11/23-31/12/23. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect si pentru achizitia de carduri cadou. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

  • tab description Descriere


    Editia Limitata Cartier d'Amour reuneste locul de legenda parizian, Rue de la Paix, semnificativ pentru Casa Cartier cu mireasma celebrului Baiser Vole. Etuiul si sticla evoca amintirea unei promenade si este impodobit cu fire aurii pentru a pastra vii inceputurile Cartier.

  • Recenzii

    Conditii de publicare

Parfumurile Cartier sunt asemeni unor poeme vii. Arome care scot la lumina pasiunea, podoabe invizibile pentru femeie, armuri vaporoase pentru barbati. Evocand pasiune, va imping sa deschideti usile boutique-ului Cartier, pentru a intra intr-o lume a excelentei. Experienta este unica, de neuitat… Inca de la prima pulverizare a unui parfum Cartier, se deschide o lume in care predomina emotiile puternice si trairile intense.