Blushing Sands - Eau de Parfum

0 recenzii
Blushing Sands - Eau de Parfum
Blushing Sands este un parfum lemnos. Aparține familiei noastre de parfumuri Warm Woods

910,00 Lei (1)
910,00 Lei / 100ml

In Programul de Fidelitate Sephora, 1 leu = 1 punct. La fiecare 650 de puncte sau 4 zile de cumparaturi, bucura-te de o reducere de 10% la urmatoarea achizitie.

Plata securizata

 • visa
 • mastercard
577168

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 12/02/24-03/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte. Nu se aplica pentru achizitia de carduri cadou.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 26/02/24-10/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 01/03/24-01/04/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

*Oferta exclusiva in SEPHORA APP, in limita stocului disponibil, in perioada 05/02/24-11/03/24. Oferta indisponibila pentru serviciul Click & Collect.

 • Descriere

  Blushing Sands este un parfum lemnos. Aparține familiei noastre de parfumuri Warm Woods.

  Afla mai multe

 • Mod de utilizare

 • Ingrediente

 • Note olfactive

 • Descriere
 • Mod de utilizare
 • Ingrediente
 • Note olfactive

Blushing Sands este un parfum lemnos. Aparține familiei noastre de parfumuri Warm Woods.

Pulverizati pe punctele de puls sau oriunde doriti sa purtati parfumul.

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PERFUME), WATER\AQUA\EAU, PPG-12/SMDI COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLOXAMER 407, POLYURETHANE-1, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, ISOEUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BHT, TOCOPHEROL, DILAURYL THIODIPROPIONATE, RED 4 (CI 14700), EXT. VIOLET 2 (CI 60730)

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Lemnos

Recenzii

Conditii de publicare

Toate lucrurile frumoase incep cu o viziune, un vis. Estee Lauder a avut dintotdeauna aceeasi filosofie, aceeasi dorinta de a oferi tot ce este mai bun pentru fiecare dintre noi: cele mai bune rezultate din cercetari, tehnologie inovatoare pentru ingrijire, machiaj profesional si parfumuri cu caracter puternic. Estee Lauder ne reaminteste ca in fiecare zi trebuie sa ne indeplinim datoria de femei, sa fim frumoase, sa fim noi insine!

Estée Lauder: o marca vizionara creata de o femeie. Pentru femei.